Loading data. Please wait

ISO 6658

Sensory analysis; Methodology; General guidance

Số trang: 14
Ngày phát hành: 1985-06-00

Liên hệ
The guidance comprises three main parts, covered in clauses 4, 5 and 6. Clause 4 gives "General requirements". Clause 5 "Test methods" describes all main tests, under five headings: definitions, application, assessors, procedure, interpretation of results. Clause 6 "Analysis of results" is concerned with the statistical treatment of the results. An annex gives statistical terms.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 6658
Tên tiêu chuẩn
Sensory analysis; Methodology; General guidance
Ngày phát hành
1985-06-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS 5929-1 (1980-11-28), MOD * BS 5929-1 (1986-07-31), IDT * GB/T 10220 (1988), NEQ * V09-001 (1983-07-01), MOD * JIS Z 9080 (2004-03-20), MOD * PN-ISO 6658 (1998-03-31), IDT * UNE 87008 (1992-01-24), IDT * TS 5525 (1988-03-01), IDT * UNI ISO 6658 (1987), IDT * STN 56 0032-3 (1990-10-24), NEQ * STN ISO 6658 (2000-06-01), IDT * CSN 56 0032-3 (1991-09-01), NEQ
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 6658 (2005-10)
Lịch sử ban hành
ISO 6658 (1985-06)
Sensory analysis; Methodology; General guidance
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6658
Ngày phát hành 1985-06-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6658 (2005-10)
Từ khóa
Agricultural products * Food products * General section * Sensory analysis * Sensory analysis (food)
Mục phân loại
Số trang
14