Loading data. Please wait

EGV 1622/2000*ECR 1622/2000*CEReg 1622/2000

Commission Regulation (EC) No 1622/2000 of 24 July 2000 laying down certain detailed rules for implementing Regulation (EC) No 1493/1999 on the common organisation of the market in wine and establishing a Community code of oenological practices and processes

Số trang: 54
Ngày phát hành: 2000-07-24

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
EGV 1622/2000*ECR 1622/2000*CEReg 1622/2000
Tên tiêu chuẩn
Commission Regulation (EC) No 1622/2000 of 24 July 2000 laying down certain detailed rules for implementing Regulation (EC) No 1493/1999 on the common organisation of the market in wine and establishing a Community code of oenological practices and processes
Ngày phát hành
2000-07-24
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
EGV 1493/1999*ECR 1493/1999*CEReg 1493/1999 (1999-05-17)
Council Regulation (EC) No 1493/1999 of 17 May 1999 on the common organisation of the market in wine
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 1493/1999*ECR 1493/1999*CEReg 1493/1999
Ngày phát hành 1999-05-17
Mục phân loại 67.160.10. Ðồ uống có rượu
Trạng thái Có hiệu lực
* EWGV 2676/90*EECV 2676/90*CEEV 2676/90 (1990-09-17)
Commission Regulation (EEC) No 2676/90 of 17 September 1990 determining Community methods for the analysis of wines
Số hiệu tiêu chuẩn EWGV 2676/90*EECV 2676/90*CEEV 2676/90
Ngày phát hành 1990-09-17
Mục phân loại 67.160.10. Ðồ uống có rượu
Trạng thái Có hiệu lực
* 89/109/EWG*89/109/EEC*89/109/CEE (1988-12-21)
Council Directive 89/109/EEC of 21 December 1988 on the approximation of the laws of the Member States relating to materials and articles intended to come into contact with foodstuffs
Số hiệu tiêu chuẩn 89/109/EWG*89/109/EEC*89/109/CEE
Ngày phát hành 1988-12-21
Mục phân loại 67.250. Nguyên liệu và vật phẩm dùng trong thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 96/77/EG*96/77/EC*96/77/CE (1996-12-02)
Commission Directive 96/77/EC of 2 December 1996 laying down specific purity criteria on food additives other than colours and sweeteners (Text with EEA relevance)
Số hiệu tiêu chuẩn 96/77/EG*96/77/EC*96/77/CE
Ngày phát hành 1996-12-02
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế cho
EGV 1477/1999*ECR 1477/1999*CEReg 1477/1999 (1999-07-06)
Commission Regulation (EC) No 1477/1999 of 6 July 1999 amending Regulation (EEC) No 3220/90 laying down conditions for the use of certain oenological practices provided for in Council Regulation (EEC) No 822/87
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 1477/1999*ECR 1477/1999*CEReg 1477/1999
Ngày phát hành 1999-07-06
Mục phân loại 67.160.10. Ðồ uống có rượu
Trạng thái Có hiệu lực
* EWGV 2676/90*EECV 2676/90*CEEV 2676/90 (1990-09-17)
Commission Regulation (EEC) No 2676/90 of 17 September 1990 determining Community methods for the analysis of wines
Số hiệu tiêu chuẩn EWGV 2676/90*EECV 2676/90*CEEV 2676/90
Ngày phát hành 1990-09-17
Mục phân loại 67.160.10. Ðồ uống có rượu
Trạng thái Có hiệu lực
* EWGV 3220/90*EECV 3220/90*CEEV 3220/90 (1990-11-07)
Commission Regulation (EEC) No 3220/90 of 7 November 1990 laying down conditions for the use of certain oenological practices provided for in Council Regulation (EEC) No 822/87
Số hiệu tiêu chuẩn EWGV 3220/90*EECV 3220/90*CEEV 3220/90
Ngày phát hành 1990-11-07
Mục phân loại 67.160.10. Ðồ uống có rượu
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế bằng
EGV 423/2008*ECR 423/2008*CEReg 423/2008 (2008-05-08)
Commission Regulation (EC) No 423/2008 of 8 May 2008 on laying down certain detailed rules for implementing Council Regulation (EC) No 1493/1999 and establishing a Community code of oenological practices and processes
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 423/2008*ECR 423/2008*CEReg 423/2008
Ngày phát hành 2008-05-08
Mục phân loại 67.160.10. Ðồ uống có rượu
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
EGV 1477/1999*ECR 1477/1999*CEReg 1477/1999 (1999-07-06)
Commission Regulation (EC) No 1477/1999 of 6 July 1999 amending Regulation (EEC) No 3220/90 laying down conditions for the use of certain oenological practices provided for in Council Regulation (EEC) No 822/87
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 1477/1999*ECR 1477/1999*CEReg 1477/1999
Ngày phát hành 1999-07-06
Mục phân loại 67.160.10. Ðồ uống có rượu
Trạng thái Có hiệu lực
* EWGV 3220/90*EECV 3220/90*CEEV 3220/90 (1990-11-07)
Commission Regulation (EEC) No 3220/90 of 7 November 1990 laying down conditions for the use of certain oenological practices provided for in Council Regulation (EEC) No 822/87
Số hiệu tiêu chuẩn EWGV 3220/90*EECV 3220/90*CEEV 3220/90
Ngày phát hành 1990-11-07
Mục phân loại 67.160.10. Ðồ uống có rượu
Trạng thái Có hiệu lực
* EGV 1622/2000*ECR 1622/2000*CEReg 1622/2000 (2000-07-24)
Commission Regulation (EC) No 1622/2000 of 24 July 2000 laying down certain detailed rules for implementing Regulation (EC) No 1493/1999 on the common organisation of the market in wine and establishing a Community code of oenological practices and processes
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 1622/2000*ECR 1622/2000*CEReg 1622/2000
Ngày phát hành 2000-07-24
Mục phân loại 67.160.10. Ðồ uống có rượu
Trạng thái Có hiệu lực
* EGV 423/2008*ECR 423/2008*CEReg 423/2008 (2008-05-08)
Commission Regulation (EC) No 423/2008 of 8 May 2008 on laying down certain detailed rules for implementing Council Regulation (EC) No 1493/1999 and establishing a Community code of oenological practices and processes
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 423/2008*ECR 423/2008*CEReg 423/2008
Ngày phát hành 2008-05-08
Mục phân loại 67.160.10. Ðồ uống có rượu
Trạng thái Có hiệu lực
* EGV 606/2009*ECR 606/2009*CEReg 606/2009 (2009-07-10)
Commission Regulation (EC) No 606/2009 of 10 July 2009 laying down certain detailed rules for implementing Council Regulation (EC) No 479/2008 as regards the categories of grapevine products, oenological practices and the applicable restrictions
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 606/2009*ECR 606/2009*CEReg 606/2009
Ngày phát hành 2009-07-10
Mục phân loại 67.160.10. Ðồ uống có rượu
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Additives * Alcoholic beverages * Alcohols * Descriptions * Designations * European Communities * Fillers * Food products * Health protection * Kind of cultivated vine * Labelling * Limits (mathematics) * Markets (construction works) * Methods * Plantation * Quality * Quality assurance * Testing * Treatment * Viticulture * Winemaking * Wines * Procedures * Processes
Số trang
54