Loading data. Please wait
Commission Directive 96/77/EC of 2 December 1996 laying down specific purity criteria on food additives other than colours and sweeteners (Text with EEA relevance)
Số trang: 268
Ngày phát hành: 1996-12-02
COUNCIL DIRECTIVE of 21 December 1988 on the approximation of the laws of the Member States concerning food additives authorized for use in foodstuffs intended for human consumption (89/107/EEC) | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 89/107/EWG*89/107/EEC*89/107/CEE |
Ngày phát hành | 1988-12-21 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Council Directive of 26 January 1965 laying down specific criteria of purity for preservatives authorized for use in foodstuffs intended for human consumption | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 65/66/EWG*65/66/EEC*65/66/CEE |
Ngày phát hành | 1965-01-26 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Council Directive of 4 May 1976 amending for the second time Directive 65/66/EEC laying down specific criteria of purity for the preservatives authorized for use in foodstuffs intended for human consumption | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 76/463/EWG*76/463/EEC*76/463/CEE |
Ngày phát hành | 1976-05-04 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Council Directive of 25 July 1978 laying down specific criteria of purity for antioxidants which may be used in foodstuffs intended for human consumption | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 78/664/EWG*78/664/EEC*78/664/CEE |
Ngày phát hành | 1978-07-25 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Commission Directive 2008/84/EC of 27 August 2008 laying down specific purity criteria on food additives other than colours and sweeteners | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 2008/84/EG*2008/84/EC*2008/84/CE |
Ngày phát hành | 2008-08-27 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Commission Directive 2008/84/EC of 27 August 2008 laying down specific purity criteria on food additives other than colours and sweeteners | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 2008/84/EG*2008/84/EC*2008/84/CE |
Ngày phát hành | 2008-08-27 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Council Directive of 25 July 1978 laying down specific criteria of purity for antioxidants which may be used in foodstuffs intended for human consumption | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 78/664/EWG*78/664/EEC*78/664/CEE |
Ngày phát hành | 1978-07-25 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Council Directive of 4 May 1976 amending for the second time Directive 65/66/EEC laying down specific criteria of purity for the preservatives authorized for use in foodstuffs intended for human consumption | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 76/463/EWG*76/463/EEC*76/463/CEE |
Ngày phát hành | 1976-05-04 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Council Directive of 26 January 1965 laying down specific criteria of purity for preservatives authorized for use in foodstuffs intended for human consumption | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 65/66/EWG*65/66/EEC*65/66/CEE |
Ngày phát hành | 1965-01-26 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Commission Directive 96/77/EC of 2 December 1996 laying down specific purity criteria on food additives other than colours and sweeteners (Text with EEA relevance) | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 96/77/EG*96/77/EC*96/77/CE |
Ngày phát hành | 1996-12-02 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Commission Regulation (EU) No 231/2012 of 9 March 2012 laying down specifications for food additives listed in Annexes II and III to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council | |
Số hiệu tiêu chuẩn | EUV 231/2012*EUReg 231/2012*UEReg 231/2012 |
Ngày phát hành | 2012-03-09 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |