Loading data. Please wait

96/77/EG*96/77/EC*96/77/CE

Commission Directive 96/77/EC of 2 December 1996 laying down specific purity criteria on food additives other than colours and sweeteners (Text with EEA relevance)

Số trang: 268
Ngày phát hành: 1996-12-02

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
96/77/EG*96/77/EC*96/77/CE
Tên tiêu chuẩn
Commission Directive 96/77/EC of 2 December 1996 laying down specific purity criteria on food additives other than colours and sweeteners (Text with EEA relevance)
Ngày phát hành
1996-12-02
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
89/107/EWG*89/107/EEC*89/107/CEE (1988-12-21)
COUNCIL DIRECTIVE of 21 December 1988 on the approximation of the laws of the Member States concerning food additives authorized for use in foodstuffs intended for human consumption (89/107/EEC)
Số hiệu tiêu chuẩn 89/107/EWG*89/107/EEC*89/107/CEE
Ngày phát hành 1988-12-21
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 95/2/EG (1995-02-20)
Thay thế cho
65/66/EWG*65/66/EEC*65/66/CEE (1965-01-26)
Council Directive of 26 January 1965 laying down specific criteria of purity for preservatives authorized for use in foodstuffs intended for human consumption
Số hiệu tiêu chuẩn 65/66/EWG*65/66/EEC*65/66/CEE
Ngày phát hành 1965-01-26
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 76/463/EWG*76/463/EEC*76/463/CEE (1976-05-04)
Council Directive of 4 May 1976 amending for the second time Directive 65/66/EEC laying down specific criteria of purity for the preservatives authorized for use in foodstuffs intended for human consumption
Số hiệu tiêu chuẩn 76/463/EWG*76/463/EEC*76/463/CEE
Ngày phát hành 1976-05-04
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 78/664/EWG*78/664/EEC*78/664/CEE (1978-07-25)
Council Directive of 25 July 1978 laying down specific criteria of purity for antioxidants which may be used in foodstuffs intended for human consumption
Số hiệu tiêu chuẩn 78/664/EWG*78/664/EEC*78/664/CEE
Ngày phát hành 1978-07-25
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế bằng
2008/84/EG*2008/84/EC*2008/84/CE (2008-08-27)
Commission Directive 2008/84/EC of 27 August 2008 laying down specific purity criteria on food additives other than colours and sweeteners
Số hiệu tiêu chuẩn 2008/84/EG*2008/84/EC*2008/84/CE
Ngày phát hành 2008-08-27
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
2008/84/EG*2008/84/EC*2008/84/CE (2008-08-27)
Commission Directive 2008/84/EC of 27 August 2008 laying down specific purity criteria on food additives other than colours and sweeteners
Số hiệu tiêu chuẩn 2008/84/EG*2008/84/EC*2008/84/CE
Ngày phát hành 2008-08-27
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 78/664/EWG*78/664/EEC*78/664/CEE (1978-07-25)
Council Directive of 25 July 1978 laying down specific criteria of purity for antioxidants which may be used in foodstuffs intended for human consumption
Số hiệu tiêu chuẩn 78/664/EWG*78/664/EEC*78/664/CEE
Ngày phát hành 1978-07-25
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 76/463/EWG*76/463/EEC*76/463/CEE (1976-05-04)
Council Directive of 4 May 1976 amending for the second time Directive 65/66/EEC laying down specific criteria of purity for the preservatives authorized for use in foodstuffs intended for human consumption
Số hiệu tiêu chuẩn 76/463/EWG*76/463/EEC*76/463/CEE
Ngày phát hành 1976-05-04
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 65/66/EWG*65/66/EEC*65/66/CEE (1965-01-26)
Council Directive of 26 January 1965 laying down specific criteria of purity for preservatives authorized for use in foodstuffs intended for human consumption
Số hiệu tiêu chuẩn 65/66/EWG*65/66/EEC*65/66/CEE
Ngày phát hành 1965-01-26
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 96/77/EG*96/77/EC*96/77/CE (1996-12-02)
Commission Directive 96/77/EC of 2 December 1996 laying down specific purity criteria on food additives other than colours and sweeteners (Text with EEA relevance)
Số hiệu tiêu chuẩn 96/77/EG*96/77/EC*96/77/CE
Ngày phát hành 1996-12-02
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* EUV 231/2012*EUReg 231/2012*UEReg 231/2012 (2012-03-09)
Commission Regulation (EU) No 231/2012 of 9 March 2012 laying down specifications for food additives listed in Annexes II and III to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council
Số hiệu tiêu chuẩn EUV 231/2012*EUReg 231/2012*UEReg 231/2012
Ngày phát hành 2012-03-09
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Additives * Chemicals * European Communities * Fillers * Food additives * Food manufacturing processes * Food products * Lists * Purity * Purity criterion * Dictionaries * Directories * Registers
Số trang
268