Loading data. Please wait

78/664/EWG*78/664/EEC*78/664/CEE

Council Directive of 25 July 1978 laying down specific criteria of purity for antioxidants which may be used in foodstuffs intended for human consumption

Số trang: 20
Ngày phát hành: 1978-07-25

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
78/664/EWG*78/664/EEC*78/664/CEE
Tên tiêu chuẩn
Council Directive of 25 July 1978 laying down specific criteria of purity for antioxidants which may be used in foodstuffs intended for human consumption
Ngày phát hành
1978-07-25
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
96/77/EG*96/77/EC*96/77/CE (1996-12-02)
Commission Directive 96/77/EC of 2 December 1996 laying down specific purity criteria on food additives other than colours and sweeteners (Text with EEA relevance)
Số hiệu tiêu chuẩn 96/77/EG*96/77/EC*96/77/CE
Ngày phát hành 1996-12-02
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* EGV 1333/2008*ECR 1333/2008*CEReg 1333/2008 (2008-12-16)
Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council of 16 December 2008 on food additives
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 1333/2008*ECR 1333/2008*CEReg 1333/2008
Ngày phát hành 2008-12-16
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
78/664/EWG*78/664/EEC*78/664/CEE (1978-07-25)
Council Directive of 25 July 1978 laying down specific criteria of purity for antioxidants which may be used in foodstuffs intended for human consumption
Số hiệu tiêu chuẩn 78/664/EWG*78/664/EEC*78/664/CEE
Ngày phát hành 1978-07-25
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 2008/84/EG*2008/84/EC*2008/84/CE (2008-08-27)
Commission Directive 2008/84/EC of 27 August 2008 laying down specific purity criteria on food additives other than colours and sweeteners
Số hiệu tiêu chuẩn 2008/84/EG*2008/84/EC*2008/84/CE
Ngày phát hành 2008-08-27
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 96/77/EG*96/77/EC*96/77/CE (1996-12-02)
Commission Directive 96/77/EC of 2 December 1996 laying down specific purity criteria on food additives other than colours and sweeteners (Text with EEA relevance)
Số hiệu tiêu chuẩn 96/77/EG*96/77/EC*96/77/CE
Ngày phát hành 1996-12-02
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* EUV 231/2012*EUReg 231/2012*UEReg 231/2012 (2012-03-09)
Commission Regulation (EU) No 231/2012 of 9 March 2012 laying down specifications for food additives listed in Annexes II and III to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council
Số hiệu tiêu chuẩn EUV 231/2012*EUReg 231/2012*UEReg 231/2012
Ngày phát hành 2012-03-09
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* EGV 1333/2008 (2008-12-16)
Từ khóa
Additives * Antioxidants * European Communities * Food additives * Food control * Food preservatives * Food products * Food testing * Purity * Degree of purity * Foodstuff * Food preservatives (food products) * Stimulants * Health impairment * Fillers
Số trang
20