Loading data. Please wait

76/463/EWG*76/463/EEC*76/463/CEE

Council Directive of 4 May 1976 amending for the second time Directive 65/66/EEC laying down specific criteria of purity for the preservatives authorized for use in foodstuffs intended for human consumption

Số trang: 4
Ngày phát hành: 1976-05-04

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
76/463/EWG*76/463/EEC*76/463/CEE
Tên tiêu chuẩn
Council Directive of 4 May 1976 amending for the second time Directive 65/66/EEC laying down specific criteria of purity for the preservatives authorized for use in foodstuffs intended for human consumption
Ngày phát hành
1976-05-04
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
96/77/EG*96/77/EC*96/77/CE (1996-12-02)
Commission Directive 96/77/EC of 2 December 1996 laying down specific purity criteria on food additives other than colours and sweeteners (Text with EEA relevance)
Số hiệu tiêu chuẩn 96/77/EG*96/77/EC*96/77/CE
Ngày phát hành 1996-12-02
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* EGV 1333/2008*ECR 1333/2008*CEReg 1333/2008 (2008-12-16)
Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council of 16 December 2008 on food additives
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 1333/2008*ECR 1333/2008*CEReg 1333/2008
Ngày phát hành 2008-12-16
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
76/463/EWG*76/463/EEC*76/463/CEE (1976-05-04)
Council Directive of 4 May 1976 amending for the second time Directive 65/66/EEC laying down specific criteria of purity for the preservatives authorized for use in foodstuffs intended for human consumption
Số hiệu tiêu chuẩn 76/463/EWG*76/463/EEC*76/463/CEE
Ngày phát hành 1976-05-04
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 2008/84/EG*2008/84/EC*2008/84/CE (2008-08-27)
Commission Directive 2008/84/EC of 27 August 2008 laying down specific purity criteria on food additives other than colours and sweeteners
Số hiệu tiêu chuẩn 2008/84/EG*2008/84/EC*2008/84/CE
Ngày phát hành 2008-08-27
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 96/77/EG*96/77/EC*96/77/CE (1996-12-02)
Commission Directive 96/77/EC of 2 December 1996 laying down specific purity criteria on food additives other than colours and sweeteners (Text with EEA relevance)
Số hiệu tiêu chuẩn 96/77/EG*96/77/EC*96/77/CE
Ngày phát hành 1996-12-02
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* EUV 231/2012*EUReg 231/2012*UEReg 231/2012 (2012-03-09)
Commission Regulation (EU) No 231/2012 of 9 March 2012 laying down specifications for food additives listed in Annexes II and III to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council
Số hiệu tiêu chuẩn EUV 231/2012*EUReg 231/2012*UEReg 231/2012
Ngày phát hành 2012-03-09
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* EGV 1333/2008 (2008-12-16)
Từ khóa
Additives * Chemical composition * Dictionaries * European Communities * Food additives * Food control * Food preservatives * Food products * Mixing * Purity * Lists * Fillers * Directories * Registers * Chemicals * Foodstuff * Purity criterion * Food preservatives (food products) * Blending
Số trang
4