Loading data. Please wait

89/109/EWG*89/109/EEC*89/109/CEE

Council Directive 89/109/EEC of 21 December 1988 on the approximation of the laws of the Member States relating to materials and articles intended to come into contact with foodstuffs

Số trang: 61
Ngày phát hành: 1988-12-21

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
89/109/EWG*89/109/EEC*89/109/CEE
Tên tiêu chuẩn
Council Directive 89/109/EEC of 21 December 1988 on the approximation of the laws of the Member States relating to materials and articles intended to come into contact with foodstuffs
Ngày phát hành
1988-12-21
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
76/893/EWG*76/893/EEC*76/893/CEE (1976-11-23)
Số hiệu tiêu chuẩn 76/893/EWG*76/893/EEC*76/893/CEE
Ngày phát hành 1976-11-23
Mục phân loại 67.250. Nguyên liệu và vật phẩm dùng trong thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 85/7/EWG*85/7/EEC*85/7/CEE (1984-12-19)
Council Directive of 19 December 1984 amending a first series of Directives on the approximation of the laws of the Member States in the foodstuffs sector, as regards the involvement of the Standing Committee for Foodstuffs
Số hiệu tiêu chuẩn 85/7/EWG*85/7/EEC*85/7/CEE
Ngày phát hành 1984-12-19
Mục phân loại 67.020. Quá trình chế biến trong công nghiệp thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế bằng
EGV 1935/2004*ECR 1935/2004*CEReg 1935/2004 (2004-10-27)
Regulation (EC) No 1935/2004 of the European Parliament and of the Council of 27 October 2004 on materials and articles intended to come into contact with food and repealing Directives 80/590/EEC and 89/109/EEC
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 1935/2004*ECR 1935/2004*CEReg 1935/2004
Ngày phát hành 2004-10-27
Mục phân loại 67.250. Nguyên liệu và vật phẩm dùng trong thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
85/7/EWG*85/7/EEC*85/7/CEE (1984-12-19)
Council Directive of 19 December 1984 amending a first series of Directives on the approximation of the laws of the Member States in the foodstuffs sector, as regards the involvement of the Standing Committee for Foodstuffs
Số hiệu tiêu chuẩn 85/7/EWG*85/7/EEC*85/7/CEE
Ngày phát hành 1984-12-19
Mục phân loại 67.020. Quá trình chế biến trong công nghiệp thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 76/893/EWG*76/893/EEC*76/893/CEE (1976-11-23)
Số hiệu tiêu chuẩn 76/893/EWG*76/893/EEC*76/893/CEE
Ngày phát hành 1976-11-23
Mục phân loại 67.250. Nguyên liệu và vật phẩm dùng trong thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* EGV 1935/2004*ECR 1935/2004*CEReg 1935/2004 (2004-10-27)
Regulation (EC) No 1935/2004 of the European Parliament and of the Council of 27 October 2004 on materials and articles intended to come into contact with food and repealing Directives 80/590/EEC and 89/109/EEC
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 1935/2004*ECR 1935/2004*CEReg 1935/2004
Ngày phát hành 2004-10-27
Mục phân loại 67.250. Nguyên liệu và vật phẩm dùng trong thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 89/109/EWG (1988-12-21)
Từ khóa
European Communities * Food control * Food products * Food technology * Food testing * Hygiene * Materials * Surveillance (approval) * Foodstuff * Technology * Objects
Số trang
61