Loading data. Please wait

ISO 11036

Sensor analysis - Methodology - Texture profile

Số trang: 14
Ngày phát hành: 1994-12-00

Liên hệ
Describes a method of developing a texture profile of food products or non-food products. This method is just one approach to sensory texture profile analysis. Other methods exist. It describes various steps in the process of establishing a complete description of the textural attributes of a product.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 11036
Tên tiêu chuẩn
Sensor analysis - Methodology - Texture profile
Ngày phát hành
1994-12-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
GB/T 16860 (1997), IDT * NF V09-022 (1995-02-01), IDT * PN-ISO 11036 (1999-12-09), IDT * UNE 87025 (1996-06-24), IDT * TS ISO 11036 (2002-04-12), IDT * CSN ISO 11036 (1997-05-01), IDT * NEN-ISO 11036:2012 en (2012-08-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 5492 (1992-01)
Sensory analysis; vocabulary
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5492
Ngày phát hành 1992-01-00
Mục phân loại 01.040.67. Thực phẩm (Từ vựng)
67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 6658 (1985-06)
Sensory analysis; Methodology; General guidance
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6658
Ngày phát hành 1985-06-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 8586-1 (1993-03)
Sensory analysis; general guidance for the selection, training and monitoring of assessors; part 1: selected assessors
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8586-1
Ngày phát hành 1993-03-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 8586-2 (1994-06)
Sensory analysis - General guidance for the selection, training and monitoring of assessors - Part 2: Experts
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8586-2
Ngày phát hành 1994-06-00
Mục phân loại 03.100.30. Quản lý nguồn nhân lực
67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 8589 (1988-11)
Sensory analysis; general guidance for the design of test rooms
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8589
Ngày phát hành 1988-11-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 11035 (1994-12)
Sensory analysis - Identification and selection of descriptors for establishing a sensory profile by a multidimensional approach
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 11035
Ngày phát hành 1994-12-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế cho
ISO/DIS 11036 (1992-01)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 11036 (1994-12)
Sensor analysis - Methodology - Texture profile
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 11036
Ngày phát hành 1994-12-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 11036 (1992-01)
Từ khóa
Composition * Foodstuff * Methods * Properties * Sensory analysis apparatus * Sensory analysis (food) * Testing * Texture * Textured materials * Structure
Mục phân loại
Số trang
14