Loading data. Please wait

82/504/EWG*82/504/EEC*82/504/CEE

Council Directive of 12 July 1982 amending Directive 78/663/EEC laying down specific criteria of purity for emulsifiers, stabilizers, thickeners and gelling agents for use in foodstuffsM

Số trang: 3
Ngày phát hành: 1982-07-12

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
82/504/EWG*82/504/EEC*82/504/CEE
Tên tiêu chuẩn
Council Directive of 12 July 1982 amending Directive 78/663/EEC laying down specific criteria of purity for emulsifiers, stabilizers, thickeners and gelling agents for use in foodstuffsM
Ngày phát hành
1982-07-12
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
74/329/EWG*74/329/EEC*74/329/CEE (1974-06-18)
Council Directive of 18 June 1974 on the approximation of the laws of the Member States relating to emulsifiers, stabilizers, thickeners and gelling agents for use in foodstuffs
Số hiệu tiêu chuẩn 74/329/EWG*74/329/EEC*74/329/CEE
Ngày phát hành 1974-06-18
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 78/663/EWG*78/663/EEC*78/663/CEE (1978-07-25)
Council Decision of 25 July 1978 laying down specific criteria of purity for emulsifiers, stabilizers, thickeners and gelling agents for use in foodstuffs
Số hiệu tiêu chuẩn 78/663/EWG*78/663/EEC*78/663/CEE
Ngày phát hành 1978-07-25
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* EWGVtr (1957-03-02)
Thay thế cho
Thay thế bằng
EGV 1333/2008*ECR 1333/2008*CEReg 1333/2008 (2008-12-16)
Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council of 16 December 2008 on food additives
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 1333/2008*ECR 1333/2008*CEReg 1333/2008
Ngày phát hành 2008-12-16
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
82/504/EWG*82/504/EEC*82/504/CEE (1982-07-12)
Council Directive of 12 July 1982 amending Directive 78/663/EEC laying down specific criteria of purity for emulsifiers, stabilizers, thickeners and gelling agents for use in foodstuffsM
Số hiệu tiêu chuẩn 82/504/EWG*82/504/EEC*82/504/CEE
Ngày phát hành 1982-07-12
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* EGV 1333/2008 (2008-12-16)
Từ khóa
Additives * Emulsifying agents * European Communities * Food additives * Food control * Food products * Food technology * Mixing * Processed foods * Purity * Stabilizers * Thickeners * Technology * Jelling agents * Fillers * Blending * Purity criterion
Số trang
3