Loading data. Please wait
Council Directive of 12 July 1982 amending Directive 78/663/EEC laying down specific criteria of purity for emulsifiers, stabilizers, thickeners and gelling agents for use in foodstuffsM
Số trang: 3
Ngày phát hành: 1982-07-12
Council Directive of 18 June 1974 on the approximation of the laws of the Member States relating to emulsifiers, stabilizers, thickeners and gelling agents for use in foodstuffs | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 74/329/EWG*74/329/EEC*74/329/CEE |
Ngày phát hành | 1974-06-18 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Council Decision of 25 July 1978 laying down specific criteria of purity for emulsifiers, stabilizers, thickeners and gelling agents for use in foodstuffs | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 78/663/EWG*78/663/EEC*78/663/CEE |
Ngày phát hành | 1978-07-25 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council of 16 December 2008 on food additives | |
Số hiệu tiêu chuẩn | EGV 1333/2008*ECR 1333/2008*CEReg 1333/2008 |
Ngày phát hành | 2008-12-16 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Council Directive of 12 July 1982 amending Directive 78/663/EEC laying down specific criteria of purity for emulsifiers, stabilizers, thickeners and gelling agents for use in foodstuffsM | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 82/504/EWG*82/504/EEC*82/504/CEE |
Ngày phát hành | 1982-07-12 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |