Loading data. Please wait

78/663/EWG*78/663/EEC*78/663/CEE

Council Decision of 25 July 1978 laying down specific criteria of purity for emulsifiers, stabilizers, thickeners and gelling agents for use in foodstuffs

Số trang: 28
Ngày phát hành: 1978-07-25

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
78/663/EWG*78/663/EEC*78/663/CEE
Tên tiêu chuẩn
Council Decision of 25 July 1978 laying down specific criteria of purity for emulsifiers, stabilizers, thickeners and gelling agents for use in foodstuffs
Ngày phát hành
1978-07-25
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
EGV 1333/2008*ECR 1333/2008*CEReg 1333/2008 (2008-12-16)
Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council of 16 December 2008 on food additives
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 1333/2008*ECR 1333/2008*CEReg 1333/2008
Ngày phát hành 2008-12-16
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
78/663/EWG*78/663/EEC*78/663/CEE (1978-07-25)
Council Decision of 25 July 1978 laying down specific criteria of purity for emulsifiers, stabilizers, thickeners and gelling agents for use in foodstuffs
Số hiệu tiêu chuẩn 78/663/EWG*78/663/EEC*78/663/CEE
Ngày phát hành 1978-07-25
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* EGV 1333/2008 (2008-12-16)
Từ khóa
Additives * Chemical composition * Concentration (chemical) * Emulsifying agents * European Communities * Food additives * Food control * Food products * Food technology * Processed foods * Purity * Stabilizers * Thickeners * Technology * Jelling agents * Fillers * Purity criterion
Số trang
28