Loading data. Please wait

74/329/EWG*74/329/EEC*74/329/CEE

Council Directive of 18 June 1974 on the approximation of the laws of the Member States relating to emulsifiers, stabilizers, thickeners and gelling agents for use in foodstuffs

Số trang: 20
Ngày phát hành: 1974-06-18

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
74/329/EWG*74/329/EEC*74/329/CEE
Tên tiêu chuẩn
Council Directive of 18 June 1974 on the approximation of the laws of the Member States relating to emulsifiers, stabilizers, thickeners and gelling agents for use in foodstuffs
Ngày phát hành
1974-06-18
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
95/2/EG*95/2/EC*95/2/CE (1995-02-20)
European Parliament and Council Directive No 95/2/EC of 20 February 1995 on food additives other than colours and sweeteners
Số hiệu tiêu chuẩn 95/2/EG*95/2/EC*95/2/CE
Ngày phát hành 1995-02-20
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
74/329/EWG*74/329/EEC*74/329/CEE (1974-06-18)
Council Directive of 18 June 1974 on the approximation of the laws of the Member States relating to emulsifiers, stabilizers, thickeners and gelling agents for use in foodstuffs
Số hiệu tiêu chuẩn 74/329/EWG*74/329/EEC*74/329/CEE
Ngày phát hành 1974-06-18
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 95/2/EG*95/2/EC*95/2/CE (1995-02-20)
European Parliament and Council Directive No 95/2/EC of 20 February 1995 on food additives other than colours and sweeteners
Số hiệu tiêu chuẩn 95/2/EG*95/2/EC*95/2/CE
Ngày phát hành 1995-02-20
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* EGV 1333/2008 (2008-12-16)
Từ khóa
Additives * Emulsifying agents * European Communities * Food additives * Food control * Food products * Food technology * Processed foods * Stabilizers * Thickeners * Technology * Jelling agents * Fillers
Số trang
20