Loading data. Please wait

88/593/EWG*88/593/EEC*88/593/CEE

Council Directive of 18 November 1988 amending Directive 79/693/EEC on the approximation of the laws of the Member States relating to fruit jams, jellies and marmalades and chestnut pur e

Số trang: 4
Ngày phát hành: 1988-11-18

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
88/593/EWG*88/593/EEC*88/593/CEE
Tên tiêu chuẩn
Council Directive of 18 November 1988 amending Directive 79/693/EEC on the approximation of the laws of the Member States relating to fruit jams, jellies and marmalades and chestnut pur e
Ngày phát hành
1988-11-18
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
74/329/EWG*74/329/EEC*74/329/CEE (1974-06-18)
Council Directive of 18 June 1974 on the approximation of the laws of the Member States relating to emulsifiers, stabilizers, thickeners and gelling agents for use in foodstuffs
Số hiệu tiêu chuẩn 74/329/EWG*74/329/EEC*74/329/CEE
Ngày phát hành 1974-06-18
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 75/726/EWG*75/726/EEC*75/726/CEE (1975-11-17)
Council Directive of 17 November 1975 on the approximation of the laws of the Member States concerning fruit juices and certain similar products
Số hiệu tiêu chuẩn 75/726/EWG*75/726/EEC*75/726/CEE
Ngày phát hành 1975-11-17
Mục phân loại 67.160.20. Ðồ uống không rượu
Trạng thái Có hiệu lực
* 85/591/EWG*85/591/EEC*85/591/CEE (1985-12-20)
Council Directive of 20 December 1985 concerning the introduction of Community methods of sampling and analysis for the monitoring of foodstuffs intended for human consumption
Số hiệu tiêu chuẩn 85/591/EWG*85/591/EEC*85/591/CEE
Ngày phát hành 1985-12-20
Mục phân loại 67.020. Quá trình chế biến trong công nghiệp thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 86/102/EWG*86/102/EEC*86/102/CEE (1986-03-24)
Council Directive of 24 March 1986 amending for the fourth time Directive 74/329/EEC on the approximation of the laws of the Member States relating to emulsifiers, stabilizers, thickeners and gelling agents for use in foodstuffs
Số hiệu tiêu chuẩn 86/102/EWG*86/102/EEC*86/102/CEE
Ngày phát hành 1986-03-24
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế cho
Thay thế bằng
2001/113/EG*2001/113/EC*2001/113/CE (2001-12-20)
Council Directive 2001/113/EC of 20 December 2001 relating to fruit jams, jellies and marmalades and sweetened chestnut purée intended for human consumption
Số hiệu tiêu chuẩn 2001/113/EG*2001/113/EC*2001/113/CE
Ngày phát hành 2001-12-20
Mục phân loại 67.080.10. Quả và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
88/593/EWG*88/593/EEC*88/593/CEE (1988-11-18)
Council Directive of 18 November 1988 amending Directive 79/693/EEC on the approximation of the laws of the Member States relating to fruit jams, jellies and marmalades and chestnut pur e
Số hiệu tiêu chuẩn 88/593/EWG*88/593/EEC*88/593/CEE
Ngày phát hành 1988-11-18
Mục phân loại 67.080.10. Quả và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* 2001/113/EG*2001/113/EC*2001/113/CE (2001-12-20)
Council Directive 2001/113/EC of 20 December 2001 relating to fruit jams, jellies and marmalades and sweetened chestnut purée intended for human consumption
Số hiệu tiêu chuẩn 2001/113/EG*2001/113/EC*2001/113/CE
Ngày phát hành 2001-12-20
Mục phân loại 67.080.10. Quả và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Additives * Concentration (chemical) * Dictionaries * Emulsifying agents * European Communities * Food additives * Food preservatives * Food products * Jam * Jellies * Marking * Product specification * Specification (approval) * Spreads (food) * Sulphur dioxide * Residues * Maximum quantity * Fillers * Directories * Thickeners * Registers * Maximum contents * Chestnut cream * Health protection * Jelling agents * Lists * Labellings * Stabilizers
Số trang
4