Loading data. Please wait

85/591/EWG*85/591/EEC*85/591/CEE

Council Directive of 20 December 1985 concerning the introduction of Community methods of sampling and analysis for the monitoring of foodstuffs intended for human consumption

Số trang: 56
Ngày phát hành: 1985-12-20

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
85/591/EWG*85/591/EEC*85/591/CEE
Tên tiêu chuẩn
Council Directive of 20 December 1985 concerning the introduction of Community methods of sampling and analysis for the monitoring of foodstuffs intended for human consumption
Ngày phát hành
1985-12-20
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
EGV 882/2004*ECR 882/2004*CEReg 882/2004 (2004-05-29)
Regulation (EC) No 882/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 on official controls performed to ensure the verification of compliance with feed and food law, animal health and animal welfare rules
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 882/2004*ECR 882/2004*CEReg 882/2004
Ngày phát hành 2004-05-29
Mục phân loại 65.120. Thức ăn gia súc
67.040. Nông sản thực phẩm nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
85/591/EWG*85/591/EEC*85/591/CEE (1985-12-20)
Council Directive of 20 December 1985 concerning the introduction of Community methods of sampling and analysis for the monitoring of foodstuffs intended for human consumption
Số hiệu tiêu chuẩn 85/591/EWG*85/591/EEC*85/591/CEE
Ngày phát hành 1985-12-20
Mục phân loại 67.020. Quá trình chế biến trong công nghiệp thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* EGV 882/2004*ECR 882/2004*CEReg 882/2004 (2004-05-29)
Regulation (EC) No 882/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 on official controls performed to ensure the verification of compliance with feed and food law, animal health and animal welfare rules
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 882/2004*ECR 882/2004*CEReg 882/2004
Ngày phát hành 2004-05-29
Mục phân loại 65.120. Thức ăn gia súc
67.040. Nông sản thực phẩm nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Analysis * Chemical analysis and testing * Chemical composition * European Communities * Food control * Food products * Marking * Sampling methods * Surveillance (approval) * Testing * Methods of analysis * Food additives * Analysis methods
Số trang
56