Loading data. Please wait
Food products. Methods for detection and quantity determination of Staphylococcus aureus
Số trang: 14
Ngày phát hành: 1994-00-00
Food-stuffs and food additives. Preparation of samples for microbiological analyses | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 26669 |
Ngày phát hành | 1985-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Food products. Methods for cultivation of microorganisms | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 26670 |
Ngày phát hành | 1991-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Canned foods. Methods for microbiological examination. Detection of coagulase-positive staphylococcus | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 10444.2 |
Ngày phát hành | 1975-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Food products. Methods for detection and quantity determination of Staphylococcus aureus | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 10444.2 |
Ngày phát hành | 1994-00-00 |
Mục phân loại | 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Canned foods. Methods for microbiological examination. Detection of coagulase-positive staphylococcus | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 10444.2 |
Ngày phát hành | 1975-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |