Loading data. Please wait
Food products. Method for the detection of Salmonella
Số trang:
Ngày phát hành: 2007-00-00
Microbiology of foods and animal feed. General requirements and guide for microbiological research | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST R ISO 7218 |
Ngày phát hành | 2008-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology. Food stuffs. General rules for microbiological examinations | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST R 51446 |
Ngày phát hành | 1999-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Food-stuffs and food additives. Preparation of samples for microbiological analyses | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 26669 |
Ngày phát hành | 1985-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Food products. Methods for cultivation of microorganisms | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 26670 |
Ngày phát hành | 1991-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |