Loading data. Please wait

DIN 10327

Milk and milk products; methods of sampling

Số trang: 24
Ngày phát hành: 1993-08-00

Liên hệ
The document specifies a method of sampling milk and milk products for chemical, physical, microbiological and sensory analysis.
Số hiệu tiêu chuẩn
DIN 10327
Tên tiêu chuẩn
Milk and milk products; methods of sampling
Ngày phát hành
1993-08-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
ISO 707 (1985-02), MOD * ISO 707 (1997-07), IDT * ISO/DIS 707 (1995-05), MOD * ISO/FDIS 707 (1997-02), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
DIN 28131 (1992-09)
Agitators and baffles for agitator vessels; types, terms and main dimensions
Số hiệu tiêu chuẩn DIN 28131
Ngày phát hành 1992-09-00
Mục phân loại 71.120.10. Nồi phản ứng và các thành phần
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN 10465 (1992-09) * BSeuchG (1979-12-18) * LMBG 1974 (1974-08-15) * Milch und Milchprodukte-Richtlinie zur Probenahmetechnik
Thay thế cho
DIN 10291 (1960-01)
Butter triers
Số hiệu tiêu chuẩn DIN 10291
Ngày phát hành 1960-01-00
Mục phân loại 67.100.20. Bơ. Phomat
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN 10327 (1973-08)
Milk and milk products; sampling technique
Số hiệu tiêu chuẩn DIN 10327
Ngày phát hành 1973-08-00
Mục phân loại 67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN 10327 (1988-02)
Thay thế bằng
DIN EN ISO 707 (1997-10)
Milk and milk products - Guidance on sampling (ISO 707:1997); German version EN ISO 707:1997
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 707
Ngày phát hành 1997-10-00
Mục phân loại 67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
DIN EN ISO 707 (2009-01)
Milk and milk products - Guidance on sampling (ISO 707:2008); German version EN ISO 707:2008
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 707
Ngày phát hành 2009-01-00
Mục phân loại 67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN 10291 (1960-01)
Butter triers
Số hiệu tiêu chuẩn DIN 10291
Ngày phát hành 1960-01-00
Mục phân loại 67.100.20. Bơ. Phomat
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN 10327 (1993-08)
Milk and milk products; methods of sampling
Số hiệu tiêu chuẩn DIN 10327
Ngày phát hành 1993-08-00
Mục phân loại 67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN 10327 (1973-08)
Milk and milk products; sampling technique
Số hiệu tiêu chuẩn DIN 10327
Ngày phát hành 1973-08-00
Mục phân loại 67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN ISO 707 (1997-10)
Milk and milk products - Guidance on sampling (ISO 707:1997); German version EN ISO 707:1997
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 707
Ngày phát hành 1997-10-00
Mục phân loại 67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN 10327 (1988-02)
Từ khóa
Agricultural products * Butter * Cheese * Chemical analysis and testing * Coffins * Coolants * Dairy analysis * Dairy products * Definitions * Design * Dry ice * Food control * Food inspection * Food products * Food testing * Frozen foods * Frozen goods * Guide books * Ice cream * Insulations * Investigations * Materials * Milk * Nutrition * Packages * Physical testing * Planning * Portable * Preservation * Refrigerants * Refrigerated products * Samples * Sampling equipment * Sampling methods * Sensory analysis (food) * Side testers * Specification (approval) * Storage * Testing * Transport * Transport boxes * Transport conditions * Transport packing
Số trang
24