Loading data. Please wait

DIN EN ISO 707

Milk and milk products - Guidance on sampling (ISO 707:2008); German version EN ISO 707:2008

Số trang: 52
Ngày phát hành: 2009-01-00

Liên hệ
This International Standard gives guidance on methods of sampling milk and milk products for microbiological, chemical, physical and sensory analysis, except for (semi)automated sampling.
Số hiệu tiêu chuẩn
DIN EN ISO 707
Tên tiêu chuẩn
Milk and milk products - Guidance on sampling (ISO 707:2008); German version EN ISO 707:2008
Ngày phát hành
2009-01-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BVL L 01.00-43 (2010-09), IDT * EN ISO 707 (2008-08), IDT * ISO 707 (2008-08), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
DIN EN ISO 5155 (1996-03)
Household refrigerating appliances - Frozen food storage cabinets and food freezers - Characteristics and test methods (ISO 5155:1995); German version EN ISO 5155:1995
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 5155
Ngày phát hành 1996-03-00
Mục phân loại 97.040.30. Thiết bị làm lạnh dùng trong gia đình
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN ISO/IEC 17025 (2005-08)
General requirements for the competence of testing and calibration laboratories (ISO/IEC 17025:2005); German and English version EN ISO/IEC 17025:2005
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO/IEC 17025
Ngày phát hành 2005-08-00
Mục phân loại 03.120.20. Chứng nhận sản phẩm và công ty. Ðánh giá sự phù hợp
19.020. Ðiều kiện và trình tự thử nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 7002 (1986-12)
Agricultural food products; Layout for a standard method of sampling from a lot
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 7002
Ngày phát hành 1986-12-00
Mục phân loại 67.020. Quá trình chế biến trong công nghiệp thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN ISO 7218 (2007-11)
Thay thế cho
DIN EN ISO 707 (1997-10)
Milk and milk products - Guidance on sampling (ISO 707:1997); German version EN ISO 707:1997
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 707
Ngày phát hành 1997-10-00
Mục phân loại 67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN ISO 707 (2005-04)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
DIN EN ISO 707 (2009-01)
Milk and milk products - Guidance on sampling (ISO 707:2008); German version EN ISO 707:2008
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 707
Ngày phát hành 2009-01-00
Mục phân loại 67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN 10291 (1960-01)
Butter triers
Số hiệu tiêu chuẩn DIN 10291
Ngày phát hành 1960-01-00
Mục phân loại 67.100.20. Bơ. Phomat
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN 10327 (1993-08)
Milk and milk products; methods of sampling
Số hiệu tiêu chuẩn DIN 10327
Ngày phát hành 1993-08-00
Mục phân loại 67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN 10327 (1973-08)
Milk and milk products; sampling technique
Số hiệu tiêu chuẩn DIN 10327
Ngày phát hành 1973-08-00
Mục phân loại 67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN ISO 707 (1997-10)
Milk and milk products - Guidance on sampling (ISO 707:1997); German version EN ISO 707:1997
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 707
Ngày phát hành 1997-10-00
Mục phân loại 67.100.01. Sữa và sản phẩm sữa nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN ISO 707 (2005-04) * DIN 10465 (1992-09) * DIN 10465 (1991-01) * DIN 10327 (1988-02)
Từ khóa
Agricultural products * Chemical analysis and testing * Dairy products * Definitions * Food products * Foodstuff * Guide books * Investigation methods * Laboratory sample * Microbiological analysis * Milk * Milk products * Nutrition * Physical testing * Preservation * Sample containment * Samples * Sampling equipment * Sampling methods * Sampling tables * Sensory analysis (food) * Side testers * Specification (approval) * Storage * Transport boxes
Số trang
52