Loading data. Please wait

DIN EN 203-1/A2

Gas heated catering equipment - Part 1: Safety requirements; Amendment A2; German version EN 203-1:1992/A2:1999

Số trang: 20
Ngày phát hành: 1999-06-00

Liên hệ
The document contains new requirements for the safety of gas heated catering equipment. A different procedure for the taking of flue gas was integrated.
Số hiệu tiêu chuẩn
DIN EN 203-1/A2
Tên tiêu chuẩn
Gas heated catering equipment - Part 1: Safety requirements; Amendment A2; German version EN 203-1:1992/A2:1999
Ngày phát hành
1999-06-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
EN 203-1/A2 (1999-03), IDT * SN EN 203-1/A2 (1999-06), IDT * TS EN 203-1 (2000-04-24), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
EN ISO 3166-1 (1997-10)
Thay thế cho
DIN EN 203-1/A2 (1997-04)
Thay thế bằng
DIN EN 203-1 (2005-10)
Gas heated catering equipment - Part 1: General safety rules; German version EN 203-1:2005
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-1
Ngày phát hành 2005-10-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
DIN EN 203-1 (2009-11)
Gas heated catering equipment - Part 1: General safety rules; German version EN 203-1:2005+A1:2008
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-1
Ngày phát hành 2009-11-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 203-1 (2005-10)
Gas heated catering equipment - Part 1: General safety rules; German version EN 203-1:2005
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-1
Ngày phát hành 2005-10-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 203-1/A2 (1999-06)
Gas heated catering equipment - Part 1: Safety requirements; Amendment A2; German version EN 203-1:1992/A2:1999
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN 203-1/A2
Ngày phát hành 1999-06-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN 203-1 (2014-07) * DIN EN 203-1/A2 (1997-04)
Từ khóa
Atmospheric * Automatic flame guard * Burners * Burning behaviours * Burning safety * Canteen kitchen * Categories * Catering equipment * Classification * Cooking equipment * Definitions * Designations * Determinations * Dimensions * Flames * Fuels * Gas appliances * Gas families * Gas stoves * Gas tightness * Gaseous fuels * Gases * Gas-powered devices * Heat load * Hotplates * Instructions * Instructions of installation * Letterings * Marking * Monitoring of exhaust gases * Nameplates * Operation * Operational instructions * Operational mode * Packages * Regulating devices * Safety * Safety components * Safety engineering * Safety regulations * Safety requirements * Service manual * Specification (approval) * Stability * Structural systems * Symbols * Test gases * Testing * Trade * Type testing
Số trang
20