Loading data. Please wait
Food products. Method for detection of Salmonella
Số trang: 15
Ngày phát hành: 1993-00-00
Microbiology; General guidance on methods for the detection of Salmonella | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 6579 |
Ngày phát hành | 1981-03-00 |
Mục phân loại | 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Food-stuffs and food additives. Preparation of samples for microbiological analyses | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 26669 |
Ngày phát hành | 1985-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Food products. Methods for cultivation of microorganisms | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 26670 |
Ngày phát hành | 1991-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Food products. Method for detection of Salmonella | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST R 50480 |
Ngày phát hành | 1993-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |