Loading data. Please wait
Food products. Method for determination of yeast and mould
Số trang: 10
Ngày phát hành: 1988-00-00
Microbiology; General guidance for enumeration of yeasts and moulds; Colony count technique at 25 degrees C | |
Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 7954 |
Ngày phát hành | 1987-11-00 |
Mục phân loại | 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Food-stuffs and food additives. Preparation of samples for microbiological analyses | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 26669 |
Ngày phát hành | 1985-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Food products. Methods for cultivation of microorganisms | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 26670 |
Ngày phát hành | 1991-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Methods for the detection and colony count of yeasts and moulds | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 10444.12 |
Ngày phát hành | 2013-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Methods for the detection and colony count of yeasts and moulds | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 10444.12 |
Ngày phát hành | 2013-00-00 |
Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |