Loading data. Please wait

DIN EN ISO 948

Spices and condiments - Sampling (ISO 948:1980); German version EN ISO 948:2009

Số trang: 8
Ngày phát hành: 2009-10-00

Liên hệ
This International Standard specifies a method of sampling spices and condiments.
Số hiệu tiêu chuẩn
DIN EN ISO 948
Tên tiêu chuẩn
Spices and condiments - Sampling (ISO 948:1980); German version EN ISO 948:2009
Ngày phát hành
2009-10-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BVL L 53.00-9 (2010-09), IDT * EN ISO 948 (2009-07), IDT * ISO 948 (1980-02), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
DIN 10220 (1999-05)
Analysis of spices and condiments - Sampling for chemical, physical and sensory analysis
Số hiệu tiêu chuẩn DIN 10220
Ngày phát hành 1999-05-00
Mục phân loại 67.220.10. Gia vị
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN ISO 948 (2009-02)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
DIN EN ISO 948 (2009-10)
Spices and condiments - Sampling (ISO 948:1980); German version EN ISO 948:2009
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 948
Ngày phát hành 2009-10-00
Mục phân loại 67.220.10. Gia vị
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN 10220 (1999-05)
Analysis of spices and condiments - Sampling for chemical, physical and sensory analysis
Số hiệu tiêu chuẩn DIN 10220
Ngày phát hành 1999-05-00
Mục phân loại 67.220.10. Gia vị
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN 10220 (1968-06)
Testing of spices and condiments; sampling
Số hiệu tiêu chuẩn DIN 10220
Ngày phát hành 1968-06-00
Mục phân loại 67.220.10. Gia vị
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN ISO 948 (2009-02) * DIN 10220 (1997-01)
Từ khóa
Agricultural products * Collecting sample * Definitions * Food inspection * Individual sample * Labelling (process) * Laboratory sample * Packages * Sampling * Sampling methods * Spices * Storage * Bearings
Mục phân loại
Số trang
8