Loading data. Please wait

2002/70/EG*2002/70/EC*2002/70/CE

Commission Directive 2002/70/EC of 26 July 2002 establishing requirements for the determination of levels of dioxins and dioxin-like PCBs in feedingstuffs

Số trang: 10
Ngày phát hành: 2002-07-26

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
2002/70/EG*2002/70/EC*2002/70/CE
Tên tiêu chuẩn
Commission Directive 2002/70/EC of 26 July 2002 establishing requirements for the determination of levels of dioxins and dioxin-like PCBs in feedingstuffs
Ngày phát hành
2002-07-26
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
ISO/IEC 17025 (1999-12)
General requirements for the competence of testing and calibration laboratories
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/IEC 17025
Ngày phát hành 1999-12-00
Mục phân loại 03.120.20. Chứng nhận sản phẩm và công ty. Ðánh giá sự phù hợp
Trạng thái Có hiệu lực
* 76/371/EWG*76/371/EEC*76/371/CEE (1976-03-01)
First Commission Directive of 1 March 1976 establishing Community methods of sampling for the official control of feedingstuffs
Số hiệu tiêu chuẩn 76/371/EWG*76/371/EEC*76/371/CEE
Ngày phát hành 1976-03-01
Mục phân loại 65.120. Thức ăn gia súc
Trạng thái Có hiệu lực
* 81/680/EWG*81/680/EEC*81/680/CEE (1981-07-30)
Commission Directive of 30 July 1981 amending Directives 71/250/EEC, 71/393/EEC, 72/199/EEC, 73/46/EEC, 74/203/EEC, 75/84/EEC, 76/372/EEC and 78/633/EEC establishing Community methods of analysis for the official control of feedingstuffs
Số hiệu tiêu chuẩn 81/680/EWG*81/680/EEC*81/680/CEE
Ngày phát hành 1981-07-30
Mục phân loại 65.120. Thức ăn gia súc
Trạng thái Có hiệu lực
* 93/99/EWG*93/99/EEC*93/99/CEE (1993-10-29)
COUNCIL DIRECTIVE 93/99/EEC of 29 October 1993 on the subject of additional measures concerning the official control of foodstuffs
Số hiệu tiêu chuẩn 93/99/EWG*93/99/EEC*93/99/CEE
Ngày phát hành 1993-10-29
Mục phân loại 67.020. Quá trình chế biến trong công nghiệp thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 1999/29/EG*1999/29/EC*1999/29/CE (1999-04-22)
Số hiệu tiêu chuẩn 1999/29/EG*1999/29/EC*1999/29/CE
Ngày phát hành 1999-04-22
Mục phân loại 65.120. Thức ăn gia súc
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO Guide 58
Thay thế cho
Thay thế bằng
EGV 152/2009*ECR 152/2009*CEReg 152/2009 (2009-01-27)
Commission Regulation (EC) No 152/2009 of 27 January 2009 laying down the methods of sampling and analysis for the official control of feed
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 152/2009*ECR 152/2009*CEReg 152/2009
Ngày phát hành 2009-01-27
Mục phân loại 65.120. Thức ăn gia súc
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
EGV 152/2009*ECR 152/2009*CEReg 152/2009 (2009-01-27)
Commission Regulation (EC) No 152/2009 of 27 January 2009 laying down the methods of sampling and analysis for the official control of feed
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 152/2009*ECR 152/2009*CEReg 152/2009
Ngày phát hành 2009-01-27
Mục phân loại 65.120. Thức ăn gia súc
Trạng thái Có hiệu lực
* 2002/70/EG*2002/70/EC*2002/70/CE (2002-07-26)
Commission Directive 2002/70/EC of 26 July 2002 establishing requirements for the determination of levels of dioxins and dioxin-like PCBs in feedingstuffs
Số hiệu tiêu chuẩn 2002/70/EG*2002/70/EC*2002/70/CE
Ngày phát hành 2002-07-26
Mục phân loại 65.120. Thức ăn gia súc
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Analysis * Animal feed * Checks * Composition * Concentration (chemical) * Dangerous materials * Dioxine * European Communities * Food products * Foodstuff * Maximum contents * PCB * PCDD * PCDF * Pollutants * Samples * Sampling methods * Specification (approval) * Substances * Surveillance (approval) * Maximum quantity
Mục phân loại
Số trang
10