Loading data. Please wait

89/437/EWG*89/437/EEC*89/437/CEE

Council Directive 89/437/EEC of 20 June 1989 on hygiene and health problems affecting the production and the placing on the market of egg products

Số trang: 15
Ngày phát hành: 1989-06-20

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
89/437/EWG*89/437/EEC*89/437/CEE
Tên tiêu chuẩn
Council Directive 89/437/EEC of 20 June 1989 on hygiene and health problems affecting the production and the placing on the market of egg products
Ngày phát hành
1989-06-20
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
79/112/EWG*79/112/EEC*79/112/CEE (1978-12-18)
Council Directive of 18 December 1978 on the approximation of the laws of the Member States relating to the labelling, presentation and advertising of foodstuffs for sale to the ultimate consumer
Số hiệu tiêu chuẩn 79/112/EWG*79/112/EEC*79/112/CEE
Ngày phát hành 1978-12-18
Mục phân loại 67.040. Nông sản thực phẩm nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* 80/778/EWG*80/778/EEC*80/778/CEE (1980-07-15)
Council Directive of 15 July 1980 relating to the quality of water intended for human consumption
Số hiệu tiêu chuẩn 80/778/EWG*80/778/EEC*80/778/CEE
Ngày phát hành 1980-07-15
Mục phân loại 13.060.20. Nước uống
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế cho
Thay thế bằng
2004/41/EG*2004/41/EC*2004/41/CE (2004-04-21)
Directive 2004/41/EC of the European Parliament and of the Council of 21 April 2004 repealing certain Directives concerning food hygiene and health conditions for the production and placing on the market of certain products of animal origin intended for human consumption and amending Council Directives 89/662/EEC and 92/118/EEC and Council Decision 95/408/EC
Số hiệu tiêu chuẩn 2004/41/EG*2004/41/EC*2004/41/CE
Ngày phát hành 2004-04-21
Mục phân loại 11.220. Thú y
67.040. Nông sản thực phẩm nói chung
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
89/437/EWG*89/437/EEC*89/437/CEE (1989-06-20)
Council Directive 89/437/EEC of 20 June 1989 on hygiene and health problems affecting the production and the placing on the market of egg products
Số hiệu tiêu chuẩn 89/437/EWG*89/437/EEC*89/437/CEE
Ngày phát hành 1989-06-20
Mục phân loại 67.120.20. Gia cầm và trứng
Trạng thái Có hiệu lực
* 2004/41/EG*2004/41/EC*2004/41/CE (2004-04-21)
Directive 2004/41/EC of the European Parliament and of the Council of 21 April 2004 repealing certain Directives concerning food hygiene and health conditions for the production and placing on the market of certain products of animal origin intended for human consumption and amending Council Directives 89/662/EEC and 92/118/EEC and Council Decision 95/408/EC
Số hiệu tiêu chuẩn 2004/41/EG*2004/41/EC*2004/41/CE
Ngày phát hành 2004-04-21
Mục phân loại 11.220. Thú y
67.040. Nông sản thực phẩm nói chung
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Additives * Analysis * Approval * Checks * Commerce * Containers * Egg products * Eggs * European Communities * Fill in * Food manufacturing processes * Food products * Health protection * Hygiene * Implements * Importation * Marking * Operation * Poultry * Production * Residues * Sampling methods * Specification (approval) * Storage * Surveillance (approval) * Testing * Transport * Treatment * Usefulness for consumption * Tanks * Bearings
Số trang
15