Loading data. Please wait

EN 13806

Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of mercury by cold-vapour atomic absorption spectrometry (CVAAS) after pressure digestion

Số trang: 11
Ngày phát hành: 2002-08-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
EN 13806
Tên tiêu chuẩn
Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of mercury by cold-vapour atomic absorption spectrometry (CVAAS) after pressure digestion
Ngày phát hành
2002-08-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN EN 13806 (2002-11), IDT * BS EN 13806 (2002-09-10), IDT * NF V03-082 (2003-01-01), IDT * SN EN 13806 (2002-08), IDT * OENORM EN 13806 (2002-11-01), IDT * PN-EN 13806 (2003-10-03), IDT * SS-EN 13806 (2003-02-21), IDT * UNE-EN 13806 (2003-03-28), IDT * TS EN 13806 (2004-03-23), IDT * UNI EN 13806:2003 (2003-01-01), IDT * STN EN 13806 (2003-09-01), IDT * CSN EN 13806 (2003-02-01), IDT * DS/EN 13806 (2002-11-11), IDT * NEN-EN 13806:2002 en (2002-10-01), IDT * SFS-EN 13806:en (2003-03-07), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
EN 13804 (2002-05)
Foodstuffs - Determination of trace elementes - Performance criteria, general considerations and sample preparation
Số hiệu tiêu chuẩn EN 13804
Ngày phát hành 2002-05-00
Mục phân loại 67.050. Phương pháp thử và phân tích thực phẩm nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* EN 13805 (2002-03)
Foodstuffs - Determination of trace elements - Pressure digestion
Số hiệu tiêu chuẩn EN 13805
Ngày phát hành 2002-03-00
Mục phân loại 67.050. Phương pháp thử và phân tích thực phẩm nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế cho
prEN 13806 (2002-02)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
EN 13806 (2002-08)
Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of mercury by cold-vapour atomic absorption spectrometry (CVAAS) after pressure digestion
Số hiệu tiêu chuẩn EN 13806
Ngày phát hành 2002-08-00
Mục phân loại 67.050. Phương pháp thử và phân tích thực phẩm nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* prEN 13806 (2002-02) * prEN 13806 (2000-01)
Từ khóa
Absorption * Acids * Additives * Analysis * Atomic absorption spectrometry * Atomic absorption spectrophotometry * Bushings * Chemical analysis and testing * Chemicals * Chemistry * Content * Determination * Determination of content * Digestion method * Digestion under pressure * Food additives * Food inspection * Food products * Food testing * Heavy metals * Investigations * Mathematical calculations * Mercury * Methods of analysis * Residues * Spectrometry * Test results * Testing * Trace element analysis * Trace elements * Vapours * Disintegration method * AAS * Decomposition methods * Dissolution method
Số trang
11