Loading data. Please wait

EN 13804

Foodstuffs - Determination of trace elementes - Performance criteria, general considerations and sample preparation

Số trang: 13
Ngày phát hành: 2002-05-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
EN 13804
Tên tiêu chuẩn
Foodstuffs - Determination of trace elementes - Performance criteria, general considerations and sample preparation
Ngày phát hành
2002-05-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN EN 13804 (2002-09), IDT * BS EN 13804 (2002-08-09), IDT * NF V03-087 (2002-10-01), IDT * SN EN 13804 (2002-05), IDT * OENORM EN 13804 (2002-08-01), IDT * PN-EN 13804 (2003-10-24), IDT * SS-EN 13804 (2002-11-22), IDT * UNE-EN 13804 (2002-12-26), IDT * TS EN 13804 (2004-03-23), IDT * UNI EN 13804:2002 (2002-10-01), IDT * STN EN 13804 (2003-05-01), IDT * CSN EN 13804 (2003-01-01), IDT * DS/EN 13804 (2002-09-16), IDT * NEN-EN 13804:2002 en (2002-06-01), IDT * SFS-EN 13804:en (2002-09-05), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 5725-1 (1994-12)
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 1: General principles and definitions
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5725-1
Ngày phát hành 1994-12-00
Mục phân loại 01.040.17. Ðo lường và phép đo. Hiện tượng vật lý (Từ vựng)
01.040.19. Thử nghiệm (Từ vựng)
17.020. Ðo lường và phép đo nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5725-2 (1994-12)
Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results - Part 2: Basic method for the determination of repeatability and reproducibility of a standard measurement method
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5725-2
Ngày phát hành 1994-12-00
Mục phân loại 03.120.30. Áp dụng các phương pháp thống kê
17.020. Ðo lường và phép đo nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/IEC 17025 (1999-12)
General requirements for the competence of testing and calibration laboratories
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/IEC 17025
Ngày phát hành 1999-12-00
Mục phân loại 03.120.20. Chứng nhận sản phẩm và công ty. Ðánh giá sự phù hợp
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế cho
prEN 13804 (2001-11)
Thay thế bằng
EN 13804 (2013-03)
Lịch sử ban hành
EN 13804 (2002-05)
Foodstuffs - Determination of trace elementes - Performance criteria, general considerations and sample preparation
Số hiệu tiêu chuẩn EN 13804
Ngày phát hành 2002-05-00
Mục phân loại 67.050. Phương pháp thử và phân tích thực phẩm nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* EN 13804 (2013-03) * prEN 13804 (2001-11) * prEN 13804 (1999-12)
Từ khóa
Additives * Analysis * Bearings * Chemical analysis and testing * Cleaning * Content * Definitions * Determination of content * Food additives * Food inspection * Food products * Food testing * Heavy metals * Investigations * Laboratories * Methods of analysis * Microbiology * Residues * Samples * Sampling methods * Specification (approval) * Specimen preparation * Test results * Testing * Trace element analysis * Trace elements * Storage * Sample preparation
Số trang
13