Loading data. Please wait

EGV 50/2000*ECR 50/2000*CEReg 50/2000

Commission Regulation (EC) No 50/2000 of 10 January 2000 on the labelling of foodstuffs and food ingredients containing additives and flavourings that have been genetically modified or have been produced from genetically modified organisms

Số trang: 3
Ngày phát hành: 2000-01-10

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
EGV 50/2000*ECR 50/2000*CEReg 50/2000
Tên tiêu chuẩn
Commission Regulation (EC) No 50/2000 of 10 January 2000 on the labelling of foodstuffs and food ingredients containing additives and flavourings that have been genetically modified or have been produced from genetically modified organisms
Ngày phát hành
2000-01-10
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
88/388/EWG*88/388/EEC*88/388/CEE (1988-06-22)
Council Directive of 22 June 1988 on the approximation of the laws of the Member States relating to flavourings for use in foodstuffs and to source materials for their production
Số hiệu tiêu chuẩn 88/388/EWG*88/388/EEC*88/388/CEE
Ngày phát hành 1988-06-22
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 89/107/EWG*89/107/EEC*89/107/CEE (1988-12-21)
COUNCIL DIRECTIVE of 21 December 1988 on the approximation of the laws of the Member States concerning food additives authorized for use in foodstuffs intended for human consumption (89/107/EEC)
Số hiệu tiêu chuẩn 89/107/EWG*89/107/EEC*89/107/CEE
Ngày phát hành 1988-12-21
Mục phân loại 67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 90/220/EWG (1990-04-23) * 79/112/EWF (1978-12-18)
Thay thế cho
Thay thế bằng
EGV 1829/2003*ECR 1829/2003*CEReg 1829/2003 (2003-09-22)
Regulation (EC) No 1829/2003 of the European Parliament and of the Council of 22 September 2003 on genetically modified food and feed
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 1829/2003*ECR 1829/2003*CEReg 1829/2003
Ngày phát hành 2003-09-22
Mục phân loại 67.020. Quá trình chế biến trong công nghiệp thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
EGV 50/2000*ECR 50/2000*CEReg 50/2000 (2000-01-10)
Commission Regulation (EC) No 50/2000 of 10 January 2000 on the labelling of foodstuffs and food ingredients containing additives and flavourings that have been genetically modified or have been produced from genetically modified organisms
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 50/2000*ECR 50/2000*CEReg 50/2000
Ngày phát hành 2000-01-10
Mục phân loại 07.080. Sinh học. Thực vật học. Ðộng vật học
67.040. Nông sản thực phẩm nói chung
67.220.20. Phụ gia thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* EGV 1829/2003*ECR 1829/2003*CEReg 1829/2003 (2003-09-22)
Regulation (EC) No 1829/2003 of the European Parliament and of the Council of 22 September 2003 on genetically modified food and feed
Số hiệu tiêu chuẩn EGV 1829/2003*ECR 1829/2003*CEReg 1829/2003
Ngày phát hành 2003-09-22
Mục phân loại 67.020. Quá trình chế biến trong công nghiệp thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Additives * Aroma * European Communities * Food control * Food products * Gene modified * Genetic engineering * Genetics * GMO * Health protection * Labelling * Labels * Marking * Organisms * Products * Release * Testing * Genetically modified organisms
Số trang
3