Loading data. Please wait

71/118/EWG*71/118/EEC*71/118/CEE

Council Directive of 15 February 1971 on health problems affecting trade in fresh poultrymeat

Số trang: 167
Ngày phát hành: 1971-02-15

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
71/118/EWG*71/118/EEC*71/118/CEE
Tên tiêu chuẩn
Council Directive of 15 February 1971 on health problems affecting trade in fresh poultrymeat
Ngày phát hành
1971-02-15
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
2004/41/EG*2004/41/EC*2004/41/CE (2004-04-21)
Directive 2004/41/EC of the European Parliament and of the Council of 21 April 2004 repealing certain Directives concerning food hygiene and health conditions for the production and placing on the market of certain products of animal origin intended for human consumption and amending Council Directives 89/662/EEC and 92/118/EEC and Council Decision 95/408/EC
Số hiệu tiêu chuẩn 2004/41/EG*2004/41/EC*2004/41/CE
Ngày phát hành 2004-04-21
Mục phân loại 11.220. Thú y
67.040. Nông sản thực phẩm nói chung
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
71/118/EWG*71/118/EEC*71/118/CEE (1971-02-15)
Council Directive of 15 February 1971 on health problems affecting trade in fresh poultrymeat
Số hiệu tiêu chuẩn 71/118/EWG*71/118/EEC*71/118/CEE
Ngày phát hành 1971-02-15
Mục phân loại 67.120.20. Gia cầm và trứng
Trạng thái Có hiệu lực
* 2004/41/EG*2004/41/EC*2004/41/CE (2004-04-21)
Directive 2004/41/EC of the European Parliament and of the Council of 21 April 2004 repealing certain Directives concerning food hygiene and health conditions for the production and placing on the market of certain products of animal origin intended for human consumption and amending Council Directives 89/662/EEC and 92/118/EEC and Council Decision 95/408/EC
Số hiệu tiêu chuẩn 2004/41/EG*2004/41/EC*2004/41/CE
Ngày phát hành 2004-04-21
Mục phân loại 11.220. Thú y
67.040. Nông sản thực phẩm nói chung
67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Abattoirs * Air conditioners * Commerce * Containers * Dressed poultry * European Communities * Farm animals * Food control * Food products * Food technology * Hygiene * Investigations * Marking * Meat * Occupational safety * Packages * Poultry * Quality assurance * Slaughtering * Specification (approval) * Storage * Surveillance (approval) * Testing * Transportation * Veterinary science * Killing * Epizootics * Meat inspection * Means of transport * Veterinary medicine * Animals for slaughter * Analysis of meat * Bearings * Cold storage houses * Slaughterhouse * Disinfection * Tanks * Abatements * Transport * Animal body
Số trang
167