Loading data. Please wait
2000/45/EG*2000/45/EC*2000/45/CECommission Directive 2000/45/EC of 6 July 2000 establishing Community methods of analysis for the determination of vitamin A, vitamin E and tryptophan in feedingstuffs
Số trang: 19
Ngày phát hành: 2000-07-06
| Commission Regulation (EC) No 152/2009 of 27 January 2009 laying down the methods of sampling and analysis for the official control of feed | |
| Số hiệu tiêu chuẩn | EGV 152/2009*ECR 152/2009*CEReg 152/2009 |
| Ngày phát hành | 2009-01-27 |
| Mục phân loại | 65.120. Thức ăn gia súc |
| Trạng thái | Có hiệu lực |
| Commission Regulation (EC) No 152/2009 of 27 January 2009 laying down the methods of sampling and analysis for the official control of feed | |
| Số hiệu tiêu chuẩn | EGV 152/2009*ECR 152/2009*CEReg 152/2009 |
| Ngày phát hành | 2009-01-27 |
| Mục phân loại | 65.120. Thức ăn gia súc |
| Trạng thái | Có hiệu lực |
| Commission Directive 2000/45/EC of 6 July 2000 establishing Community methods of analysis for the determination of vitamin A, vitamin E and tryptophan in feedingstuffs | |
| Số hiệu tiêu chuẩn | 2000/45/EG*2000/45/EC*2000/45/CE |
| Ngày phát hành | 2000-07-06 |
| Mục phân loại | 65.120. Thức ăn gia súc |
| Trạng thái | Có hiệu lực |