Loading data. Please wait
Commission Directive 98/64/EC of 3 September 1998 establishing Community methods of analysis for the determination of amino-acids, crude oils and fats, and olaquindox in feedingstuffs and amending Directive 71/393/EEC (Text with EEA relevance)
Số trang: 15
Ngày phát hành: 1998-09-03
Commission Regulation (EC) No 152/2009 of 27 January 2009 laying down the methods of sampling and analysis for the official control of feed | |
Số hiệu tiêu chuẩn | EGV 152/2009*ECR 152/2009*CEReg 152/2009 |
Ngày phát hành | 2009-01-27 |
Mục phân loại | 65.120. Thức ăn gia súc |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Commission Regulation (EC) No 152/2009 of 27 January 2009 laying down the methods of sampling and analysis for the official control of feed | |
Số hiệu tiêu chuẩn | EGV 152/2009*ECR 152/2009*CEReg 152/2009 |
Ngày phát hành | 2009-01-27 |
Mục phân loại | 65.120. Thức ăn gia súc |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Commission Directive 98/64/EC of 3 September 1998 establishing Community methods of analysis for the determination of amino-acids, crude oils and fats, and olaquindox in feedingstuffs and amending Directive 71/393/EEC (Text with EEA relevance) | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 98/64/EG*98/64/EC*98/64/CE |
Ngày phát hành | 1998-09-03 |
Mục phân loại | 65.120. Thức ăn gia súc |
Trạng thái | Có hiệu lực |