Loading data. Please wait

ISO/FDIS 6887-3

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products

Số trang: 16
Ngày phát hành: 2003-03-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO/FDIS 6887-3
Tên tiêu chuẩn
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
Ngày phát hành
2003-03-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
prEN ISO 6887-3 (2003-03), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
ISO/DIS 6887-3 (2001-12)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/DIS 6887-3
Ngày phát hành 2001-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế bằng
ISO 6887-3 (2003-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-3
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 6887-3 (2003-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 6887-3
Ngày phát hành 2003-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/FDIS 6887-3 (2003-03)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/FDIS 6887-3
Ngày phát hành 2003-03-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO/DIS 6887-3 (2001-12)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
Số hiệu tiêu chuẩn ISO/DIS 6887-3
Ngày phát hành 2001-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Animal feed * Bioassay * Biological tests * Definitions * Diet * Dilution * Dilution methods * Fish (meat) * Fish products * Fishes * Food inspection * Food products * Microbiological analysis * Microbiology * Specific * Specification (approval) * Specimen preparation * Suspensions (chemical) * Test laboratories * Sample preparation
Số trang
16