 
    Loading data. Please wait
 
                           ISO/FDIS 6887-3
 ISO/FDIS 6887-3Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
Số trang: 16
Ngày phát hành: 2003-03-00
| Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products | |
| Số hiệu tiêu chuẩn | ISO/DIS 6887-3 | 
| Ngày phát hành | 2001-12-00 | 
| Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm | 
| Trạng thái | Có hiệu lực | 
| Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products | |
| Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 6887-3 | 
| Ngày phát hành | 2003-08-00 | 
| Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm | 
| Trạng thái | Có hiệu lực | 
| Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products | |
| Số hiệu tiêu chuẩn | ISO 6887-3 | 
| Ngày phát hành | 2003-08-00 | 
| Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm | 
| Trạng thái | Có hiệu lực | 
| Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products | |
| Số hiệu tiêu chuẩn | ISO/FDIS 6887-3 | 
| Ngày phát hành | 2003-03-00 | 
| Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm | 
| Trạng thái | Có hiệu lực | 
| Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products | |
| Số hiệu tiêu chuẩn | ISO/DIS 6887-3 | 
| Ngày phát hành | 2001-12-00 | 
| Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm | 
| Trạng thái | Có hiệu lực |