Loading data. Please wait

GOST ISO 2173

Fruit and vegetable products. Refractometric method for determination of soluble solids content

Số trang:
Ngày phát hành: 2013-00-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
GOST ISO 2173
Tên tiêu chuẩn
Fruit and vegetable products. Refractometric method for determination of soluble solids content
Ngày phát hành
2013-00-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
ISO 2173 (2003-12), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
GOST 28562 (1990)
Fruit and vegetable products. Refractometric method for determination of soluble dry substances content
Số hiệu tiêu chuẩn GOST 28562
Ngày phát hành 1990-00-00
Mục phân loại 67.080.01. Rau quả và sản phẩm chế biến nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
GOST ISO 2173 (2013)
Fruit and vegetable products. Refractometric method for determination of soluble solids content
Số hiệu tiêu chuẩn GOST ISO 2173
Ngày phát hành 2013-00-00
Mục phân loại 67.080.01. Rau quả và sản phẩm chế biến nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST 28562 (1990)
Từ khóa
Analysis * Chemical analysis and testing * Chemical residues * Definitions * Determination of content * Fruits * Optical tests * Refractometers * Refractometry * Refractors (light) * Sampling methods * Solids * Soluble * Sucrose * Testing * Vegetables
Số trang