Loading data. Please wait

DIN 10967-1

Sensory analysis - Investigation of profiles - Part 1: Conventional profiling

Số trang: 14
Ngày phát hành: 1999-10-00

Liên hệ
The document enables the recognition of quality determining sensory product attributes. It is used for the development of foods, for the quality control, for product comparison as well as for the collection of statistically evaluated sensory results.
Số hiệu tiêu chuẩn
DIN 10967-1
Tên tiêu chuẩn
Sensory analysis - Investigation of profiles - Part 1: Conventional profiling
Ngày phát hành
1999-10-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BVL L 00.90-11/1 (2002-05), IDT * OENORM DIN 10967-1 (2000-07-01), IDT * OENORM DIN 10967-1 (2000-02-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
ISO 8586-1 (1993-03)
Sensory analysis; general guidance for the selection, training and monitoring of assessors; part 1: selected assessors
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 8586-1
Ngày phát hành 1993-03-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 11035 (1994-12)
Sensory analysis - Identification and selection of descriptors for establishing a sensory profile by a multidimensional approach
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 11035
Ngày phát hành 1994-12-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN 10950-1 (1999-04) * DIN 10950-2 (1999-06) * DIN 10956 (1975-09) * DIN 10960 (1999-09) * DIN 10961 (1996-08) * DIN 10962 (1997-10) * DIN 10964 (1996-02)
Thay thế cho
DIN 10967-1 (1996-07)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
DIN 10967-1 (1999-10)
Sensory analysis - Investigation of profiles - Part 1: Conventional profiling
Số hiệu tiêu chuẩn DIN 10967-1
Ngày phát hành 1999-10-00
Mục phân loại 67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN 10967-1 (1996-07) * DIN 10967-1 (1994-07)
Từ khóa
Characterisations * Characteristics * Comparison * Descriptions * Evaluations * Food testing * Individual sample * Instrument scales * Investigation of profiles * Methods * Odours * Product design * Products * Qualifications * Quality control * Sampling methods * Sensory analysis * Sensory analysis (food) * Single test * Specimen preparation * Taste * Test equipment * Test reports * Testing * Testing personnel * Processes * Procedures * Product development * Sample preparation
Mục phân loại
Số trang
14