Loading data. Please wait
Meat and meat products. Determination of nitrogen content (Reference method)
Số trang: 8
Ngày phát hành: 1992-00-00
Sausage products and products of pork, mutton, beef and meat of other kinds of slaughter animals and poultry. Acceptance rules and sampling methods | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 9792 |
Ngày phát hành | 1973-00-00 |
Mục phân loại | 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt 67.120.20. Gia cầm và trứng |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Food-stuffs and food additives. General directions for the determinations of nitrogen content by the Kjeldahl method | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 26889 |
Ngày phát hành | 1986-00-00 |
Mục phân loại | 67.050. Phương pháp thử và phân tích thực phẩm nói chung |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Meat and meat products. Determination of nitrogen content (Reference method) | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST R 50453 |
Ngày phát hành | 1992-00-00 |
Mục phân loại | 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt |
Trạng thái | Có hiệu lực |