Loading data. Please wait

GOST R 50453

Meat and meat products. Determination of nitrogen content (Reference method)

Số trang: 8
Ngày phát hành: 1992-00-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
GOST R 50453
Tên tiêu chuẩn
Meat and meat products. Determination of nitrogen content (Reference method)
Ngày phát hành
1992-00-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
ISO 937 (1978-12), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
GOST 9792 (1973)
Sausage products and products of pork, mutton, beef and meat of other kinds of slaughter animals and poultry. Acceptance rules and sampling methods
Số hiệu tiêu chuẩn GOST 9792
Ngày phát hành 1973-00-00
Mục phân loại 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
67.120.20. Gia cầm và trứng
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST 26889 (1986)
Food-stuffs and food additives. General directions for the determinations of nitrogen content by the Kjeldahl method
Số hiệu tiêu chuẩn GOST 26889
Ngày phát hành 1986-00-00
Mục phân loại 67.050. Phương pháp thử và phân tích thực phẩm nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST 20292 (1974)
Thay thế cho
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
GOST R 50453 (1992)
Meat and meat products. Determination of nitrogen content (Reference method)
Số hiệu tiêu chuẩn GOST R 50453
Ngày phát hành 1992-00-00
Mục phân loại 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Chemical analysis and testing * Definitions * Determination of content * Meat * Meat products * Nitrogen * Reference methods * Size reduction * Protein content * Samples * Proteins * Boric acid * Solutions * Bushings * Chemical balances * Sampling methods * Analysis of meat * Burettes * Kjeldahl flasks * Caustic soda solution * Food inspection * Investigations * Size reducing machine * Nitrogen content * Food products * Instruments * Indicators * Paper * Sulphuric acid * Foodstuff * Hydrochloric acid * Blank tests * Testing * Chemicals
Số trang
8