Loading data. Please wait

GOST 26889

Food-stuffs and food additives. General directions for the determinations of nitrogen content by the Kjeldahl method

Số trang: 12
Ngày phát hành: 1986-00-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
GOST 26889
Tên tiêu chuẩn
Food-stuffs and food additives. General directions for the determinations of nitrogen content by the Kjeldahl method
Ngày phát hành
1986-00-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
GOST 26889 (1986)
Food-stuffs and food additives. General directions for the determinations of nitrogen content by the Kjeldahl method
Số hiệu tiêu chuẩn GOST 26889
Ngày phát hành 1986-00-00
Mục phân loại 67.050. Phương pháp thử và phân tích thực phẩm nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Determination of content * Directions * Food additives * Food chemistry * Food industry * Food products * Food testing * Foodstuff * Kjeldahls method * Nitrogen content
Số trang
12