Loading data. Please wait

ISO 1658

Natural rubber (NR); Test recipes and evaluation of vulcanization characteristics

Số trang: 3
Ngày phát hành: 1973-12-00

Liên hệ
Specifies standard materials, equipment and processing methods and recommends two recipes: gum stock and black-filled recipe. The standard test recipe, the procedures for the two recipes and the evaluation for the vulcanization characteristics are represented.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 1658
Tên tiêu chuẩn
Natural rubber (NR); Test recipes and evaluation of vulcanization characteristics
Ngày phát hành
1973-12-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN 53670-2 (1977-02), MOD * BS 5738 (1980-03-31), NEQ * TS 3484 (1980-10-15), IDT * DS/ISO 1658 (1980), IDT * NEN-ISO 1658 (1980), IDT * UNI 7380 (1974), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 1658 (1994-02)
Natural rubber (NR); evaluation procedure
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 1658
Ngày phát hành 1994-02-00
Mục phân loại 83.040.10. Mủ cao su và cao su sống
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 1658 (1994-02)
Natural rubber (NR); evaluation procedure
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 1658
Ngày phát hành 1994-02-00
Mục phân loại 83.040.10. Mủ cao su và cao su sống
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 1658 (1973-12)
Natural rubber (NR); Test recipes and evaluation of vulcanization characteristics
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 1658
Ngày phát hành 1973-12-00
Mục phân loại 83.060. Cao su
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 1658 (2009-09)
Natural rubber (NR) - Evaluation procedure
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 1658
Ngày phát hành 2009-09-00
Mục phân loại 83.060. Cao su
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Natural rubber * Properties * Rubber * Specifications * Testing * Tests * Vulcanization * Vulcanizing * Physical
Mục phân loại
Số trang
3