Loading data. Please wait

ASTM C 370

Standard Test Method for Moisture Expansion of Fired Whiteware Products

Số trang: 2
Ngày phát hành: 2012-00-00

Liên hệ
1.1 This test method covers the determination of the elongation of whiteware bodies caused by rehydration as a result of autoclave treatment. 1.2 This standard does not purport to address all of the safety concerns, if any, associated with its use. It is the responsibility of the user of this standard to establish appropriate safety and health practices and determine the applicability of regulatory limitations prior to use.
Số hiệu tiêu chuẩn
ASTM C 370
Tên tiêu chuẩn
Standard Test Method for Moisture Expansion of Fired Whiteware Products
Ngày phát hành
2012-00-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
ASTM C 370 (1988)
Standard Test Method for Moisture Expansion of Fired Whiteware Products
Số hiệu tiêu chuẩn ASTM C 370
Ngày phát hành 1988-00-00
Mục phân loại 81.060.20. Sản phẩm gốm
97.040.60. Dụng cụ nấu, đồ dao kéo và đồ dẹt
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ASTM C 370 (1988)
Standard Test Method for Moisture Expansion of Fired Whiteware Products
Số hiệu tiêu chuẩn ASTM C 370
Ngày phát hành 1988-00-00
Mục phân loại 81.060.20. Sản phẩm gốm
97.040.60. Dụng cụ nấu, đồ dao kéo và đồ dẹt
Trạng thái Có hiệu lực
* ASTM C 370 (1956)
Test Method for Moisture Expansion of Fired Whiteware Products
Số hiệu tiêu chuẩn ASTM C 370
Ngày phát hành 1956-00-00
Mục phân loại 81.060.20. Sản phẩm gốm
97.040.60. Dụng cụ nấu, đồ dao kéo và đồ dẹt
Trạng thái Có hiệu lực
* ASTM C 370 (2012)
Standard Test Method for Moisture Expansion of Fired Whiteware Products
Số hiệu tiêu chuẩn ASTM C 370
Ngày phát hành 2012-00-00
Mục phân loại 81.060.20. Sản phẩm gốm
97.040.60. Dụng cụ nấu, đồ dao kéo và đồ dẹt
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Ceramics * Expansion * Expansions * Glass * Hollow-ware * Moisture expansion * Swelling * Testing * Elongation
Số trang
2