Loading data. Please wait

ISO 5509

Animal and vegetable fats and oils; Preparation of methyl esters of fatty acids

Số trang: 6
Ngày phát hành: 1978-10-00

Liên hệ
The principle of the method is saponification of the glycerides, and esterification of the liberated fatty acids in the presence of boron trifluoride. The general method according clause 4 may lead to erroneous results in the following cases: compounds having secondary oxygen groupings, compounds containing cyclopropane- and cyclopropene-groups, conjugated polyunsaturated and acetylenic compounds, waxes. For these it is preferable to use one of the methods described in clause 5.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 5509
Tên tiêu chuẩn
Animal and vegetable fats and oils; Preparation of methyl esters of fatty acids
Ngày phát hành
1978-10-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS 684-2.34 (1980-03-31), IDT * NF T60-233 (1977-05-01), IDT * UNE 84063 (1987-06-15), IDT * TS 4504 (1985-04-11), IDT * NP-974 (1986), MOD * STN ISO 5509 (1995-09-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 5509 (2000-04)
Animal and vegetable fats and oils - Preparation of methyl esters of fatty acids
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5509
Ngày phát hành 2000-04-00
Mục phân loại 67.200.10. Mỡ và dầu động vật và thực vật
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 5509 (2000-04)
Animal and vegetable fats and oils - Preparation of methyl esters of fatty acids
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5509
Ngày phát hành 2000-04-00
Mục phân loại 67.200.10. Mỡ và dầu động vật và thực vật
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5509 (1978-10)
Animal and vegetable fats and oils; Preparation of methyl esters of fatty acids
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5509
Ngày phát hành 1978-10-00
Mục phân loại 67.200.10. Mỡ và dầu động vật và thực vật
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 12966-2 (2011-02)
Từ khóa
Animal fats * Animal oils * Fats * Fatty acids * Methyl esters * Oils * Test specimens * Vegetable fats * Vegetable oils
Số trang
6