Loading data. Please wait
Directive 1999/2/EC of the European Parliament and of the Council of 22 February 1999 on the approximation of the laws of the Member States concerning foods and food ingredients treated with ionising radiation
Số trang: 115
Ngày phát hành: 1999-02-22
Council Directive of 18 December 1978 on the approximation of the laws of the Member States relating to the labelling, presentation and advertising of foodstuffs for sale to the ultimate consumer | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 79/112/EWG*79/112/EEC*79/112/CEE |
Ngày phát hành | 1978-12-18 |
Mục phân loại | 67.040. Nông sản thực phẩm nói chung |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Council Directive of 20 December 1985 concerning the introduction of Community methods of sampling and analysis for the monitoring of foodstuffs intended for human consumption | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 85/591/EWG*85/591/EEC*85/591/CEE |
Ngày phát hành | 1985-12-20 |
Mục phân loại | 67.020. Quá trình chế biến trong công nghiệp thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
COUNCIL DIRECTIVE 93/99/EEC of 29 October 1993 on the subject of additional measures concerning the official control of foodstuffs | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 93/99/EWG*93/99/EEC*93/99/CEE |
Ngày phát hành | 1993-10-29 |
Mục phân loại | 67.020. Quá trình chế biến trong công nghiệp thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Directive 1999/2/EC of the European Parliament and of the Council of 22 February 1999 on the approximation of the laws of the Member States concerning foods and food ingredients treated with ionising radiation | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 1999/2/EG*1999/2/EC*1999/2/CE |
Ngày phát hành | 1999-02-22 |
Mục phân loại | 13.280. Bảo vệ phòng chống phóng xạ 67.040. Nông sản thực phẩm nói chung |
Trạng thái | Có hiệu lực |