Loading data. Please wait

1999/2/EG*1999/2/EC*1999/2/CE

Directive 1999/2/EC of the European Parliament and of the Council of 22 February 1999 on the approximation of the laws of the Member States concerning foods and food ingredients treated with ionising radiation

Số trang: 115
Ngày phát hành: 1999-02-22

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
1999/2/EG*1999/2/EC*1999/2/CE
Tên tiêu chuẩn
Directive 1999/2/EC of the European Parliament and of the Council of 22 February 1999 on the approximation of the laws of the Member States concerning foods and food ingredients treated with ionising radiation
Ngày phát hành
1999-02-22
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
79/112/EWG*79/112/EEC*79/112/CEE (1978-12-18)
Council Directive of 18 December 1978 on the approximation of the laws of the Member States relating to the labelling, presentation and advertising of foodstuffs for sale to the ultimate consumer
Số hiệu tiêu chuẩn 79/112/EWG*79/112/EEC*79/112/CEE
Ngày phát hành 1978-12-18
Mục phân loại 67.040. Nông sản thực phẩm nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* 85/591/EWG*85/591/EEC*85/591/CEE (1985-12-20)
Council Directive of 20 December 1985 concerning the introduction of Community methods of sampling and analysis for the monitoring of foodstuffs intended for human consumption
Số hiệu tiêu chuẩn 85/591/EWG*85/591/EEC*85/591/CEE
Ngày phát hành 1985-12-20
Mục phân loại 67.020. Quá trình chế biến trong công nghiệp thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 93/99/EWG*93/99/EEC*93/99/CEE (1993-10-29)
COUNCIL DIRECTIVE 93/99/EEC of 29 October 1993 on the subject of additional measures concerning the official control of foodstuffs
Số hiệu tiêu chuẩn 93/99/EWG*93/99/EEC*93/99/CEE
Ngày phát hành 1993-10-29
Mục phân loại 67.020. Quá trình chế biến trong công nghiệp thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* 1999/3/EG (1999-02-22)
Thay thế cho
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
1999/2/EG*1999/2/EC*1999/2/CE (1999-02-22)
Directive 1999/2/EC of the European Parliament and of the Council of 22 February 1999 on the approximation of the laws of the Member States concerning foods and food ingredients treated with ionising radiation
Số hiệu tiêu chuẩn 1999/2/EG*1999/2/EC*1999/2/CE
Ngày phát hành 1999-02-22
Mục phân loại 13.280. Bảo vệ phòng chống phóng xạ
67.040. Nông sản thực phẩm nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Approval * Components * Contamination * Dose * European Communities * Food products * Hazards * Health protection * Importation * Ionizing radiation * Labelling * Marking * Phototherapy * Production * Radiation dose * Radiation exposure * Radiation hazards * Radiation protection * Radioactive sources * Radioactivity * Ray treatment * Surveillance (approval) * To bring into circulation * Ingredients
Số trang
115