Loading data. Please wait

BS 4401-5:1996*ISO 1444:1996

Methods of test for meat and meat products. Determination of free fat content

Số trang: 10
Ngày phát hành: 1996-07-15

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
BS 4401-5:1996*ISO 1444:1996
Tên tiêu chuẩn
Methods of test for meat and meat products. Determination of free fat content
Ngày phát hành
1996-07-15
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
ISO 1444:1996 IDT
Tiêu chuẩn liên quan
BS 5348:Part 1 * BS ISO 5725-1 * BS ISO 5725-2 * BS ISO 5725-3 * BS ISO 5725-4 * BS ISO 5725-6 * BS 4401:Part 3
Thay thế cho
BS 4401-5:1970
Methods of test for meat and meat products. Determination of free fat content
Số hiệu tiêu chuẩn BS 4401-5:1970
Ngày phát hành 1970-11-25
Mục phân loại 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế bằng
Từ khóa
Meat * Meat products * Food products * Animal products * Food testing * Fat content determination * Determination of content * Fat extraction methods * Chemical analysis and testing * Testing conditions * Specimen preparation * Reproducibility * Precision * Repeatability * Sample preparation
Số trang
10