Loading data. Please wait

BS 4401-5:1970

Methods of test for meat and meat products. Determination of free fat content

Số trang: 8
Ngày phát hành: 1970-11-25

Liên hệ
Extraction by hexane or light petroleum of the dry residue obtained from the determination of moisture content (BS 4401:Part 3), removal of the solvent by evaporation, drying and weighing of the extract.
Số hiệu tiêu chuẩn
BS 4401-5:1970
Tên tiêu chuẩn
Methods of test for meat and meat products. Determination of free fat content
Ngày phát hành
1970-11-25
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
ISO/R 1444 EQV
Tiêu chuẩn liên quan
BS 2071 * BS 2648 * BS 4401:Part 3 * BS 4523
Thay thế cho
Thay thế bằng
BS 4401-5:1996*ISO 1444:1996
Methods of test for meat and meat products. Determination of free fat content
Số hiệu tiêu chuẩn BS 4401-5:1996*ISO 1444:1996
Ngày phát hành 1996-07-15
Mục phân loại 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
BS 4401-5:1996*ISO 1444:1996
Số hiệu tiêu chuẩn BS 4401-5:1996*ISO 1444:1996
Ngày phát hành 1996-07-15
Mục phân loại
Trạng thái Có hiệu lực
*BS 4401-5:1970
Từ khóa
Meat * Meat products * Food products * Animal products * Food testing * Fat content determination * Fat extraction methods * Determination of content * Chemical analysis and testing * Specimen preparation * Testing conditions * Precision * Reproducibility * Repeatability * Sample preparation
Số trang
8