Loading data. Please wait
GOST 10444.11Food products. Methods for determination of the lactic acid bacteria
Số trang: 19
Ngày phát hành: 1989-00-00
| Food-stuffs and food additives. Preparation of samples for microbiological analyses | |
| Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 26669 |
| Ngày phát hành | 1985-00-00 |
| Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
| Trạng thái | Có hiệu lực |
| Food products. Methods for cultivation of microorganisms | |
| Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 26670 |
| Ngày phát hành | 1991-00-00 |
| Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
| Trạng thái | Có hiệu lực |
| Microbiology of food and animal feeding stuffs. Methods for detection and enumeration of mesophilic lactic acid bacteria | |
| Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 10444.11 |
| Ngày phát hành | 2013-00-00 |
| Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
| Trạng thái | Có hiệu lực |
| Microbiology of food and animal feeding stuffs. Methods for detection and enumeration of mesophilic lactic acid bacteria | |
| Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 10444.11 |
| Ngày phát hành | 2013-00-00 |
| Mục phân loại | 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm |
| Trạng thái | Có hiệu lực |