Loading data. Please wait

IEC 60335-2-6*CEI 60335-2-6

Household and similar electrical appliances - Safety - Part 2-6: Particular requirements for stationary cooking ranges, hobs, ovens and similar appliances

Số trang: 99
Ngày phát hành: 2014-02-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
IEC 60335-2-6*CEI 60335-2-6
Tên tiêu chuẩn
Household and similar electrical appliances - Safety - Part 2-6: Particular requirements for stationary cooking ranges, hobs, ovens and similar appliances
Ngày phát hành
2014-02-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN EN 60335-2-6 (2016-02), MOD * BS EN 60335-2-6 (2015-06-30), MOD * EN 60335-2-6 (2015-04), MOD * UNE-EN 60335-2-6 (2015-10-07), MOD * SANS 60335-2-6, IDT * STN EN 60335-2-6 (2015-09-01), MOD * CSN EN 60335-2-6 ed. 3 (2015-12-01), NEQ * NEN-EN-IEC 60335-2-6:2015 en (2015-05-01), MOD
Tiêu chuẩn liên quan
IEC 60068-2-6*CEI 60068-2-6 (2007-12)
Environmental testing - Part 2-6: Tests - Test Fc: Vibration (sinusoidal)
Số hiệu tiêu chuẩn IEC 60068-2-6*CEI 60068-2-6
Ngày phát hành 2007-12-00
Mục phân loại 19.040. Thử môi trường
Trạng thái Có hiệu lực
* IEC 60068-2-27*CEI 60068-2-27 (2008-02)
Environmental testing - Part 2-27: Tests - Test Ea and guidance: Shock
Số hiệu tiêu chuẩn IEC 60068-2-27*CEI 60068-2-27
Ngày phát hành 2008-02-00
Mục phân loại 19.040. Thử môi trường
Trạng thái Có hiệu lực
* IEC 60068-2-52*CEI 60068-2-52 (1996-01)
Environmental testing - Part 2: Tests - Test Kb: Salt mist, cyclic (sodium chloride solution)
Số hiệu tiêu chuẩn IEC 60068-2-52*CEI 60068-2-52
Ngày phát hành 1996-01-00
Mục phân loại 19.040. Thử môi trường
Trạng thái Có hiệu lực
* IEC 60584-1*CEI 60584-1 (2013-08)
Thermocouples - Part 1: Ed. 3.0: EMF specifications and tolerances
Số hiệu tiêu chuẩn IEC 60584-1*CEI 60584-1
Ngày phát hành 2013-08-00
Mục phân loại 17.200.20. Dụng cụ đo nhiệt độ
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế cho
IEC 61/4668/FDIS (2013-11) * IEC 60335-2-6 (2005-02) * IEC 60335-2-6 AMD 1 (2005-03) * IEC 60335-2-6 AMD 2 (2008-01) * IEC 60335-2-6 AMD 2 Corrigendum 1 (2009-02) * IEC 60335-2-6 Edition 5.1 (2005-04) * IEC 60335-2-6 Edition 5.2 (2008-03)
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
IEC 60335-2-6*CEI 60335-2-6 (2014-02)
Household and similar electrical appliances - Safety - Part 2-6: Particular requirements for stationary cooking ranges, hobs, ovens and similar appliances
Số hiệu tiêu chuẩn IEC 60335-2-6*CEI 60335-2-6
Ngày phát hành 2014-02-00
Mục phân loại 97.040.20. Dẫy bếp, bàn để làm thức ăn, lò và các dụng cụ tương tự
Trạng thái Có hiệu lực
* IEC 61/4668/FDIS (2013-11) * IEC 61/4525/CDV (2013-01) * IEC 61/4094/CDV (2010-11) * IEC 60335-2-6 AMD 2 Corrigendum 1 (2009-02) * IEC 60335-2-6 Edition 5.2 (2008-03) * IEC 60335-2-6 AMD 2 (2008-01) * IEC 61/3410/FDIS (2007-07) * IEC 61/3207/CDV (2006-10) * IEC 60335-2-6 Edition 5.1 (2005-04) * IEC 60335-2-6 AMD 1 (2005-03) * IEC 60335-2-6 (2005-02) * IEC 60335-2-6 AMD 1 (2004-11) * IEC 61/2741/FDIS (2004-08) * IEC 61/2540/CDV (2003-10) * IEC 60335-2-6 (2002-07) * IEC 61/2137/FDIS (2002-03) * IEC 61/2087/CDV (2001-10) * IEC 60335-2-6 AMD 1 (2000-02) * IEC 61/1750/FDIS (1999-10) * IEC 61/1732/CDV (1999-09) * IEC 61/1439/CDV (1998-04) * IEC 60335-2-6 (1997-05) * IEC 61/1073/FDIS (1996-12) * IEC 60335-2-6 AMD 3 (1992-01) * IEC/DIS 61(CO)663 (1991-01) * IEC 60335-2-6 AMD 2 (1990-11) * IEC 60335-2-6 AMD 1 (1988-08) * IEC 60335-2-6 (1986)
Từ khóa
Accessories * Bottom * Built-in cooking points * Classification * Combustion * Conduits * Connections * Control devices * Control systems * Cooker ring * Cooker rings * Cookers * Cooking appliances * Cooking ranges * Cooking tables * Definitions * Dielectric strength * Domestic * Durability * Earth conductors * Earthing conductor terminations * Electric appliances * Electric cookers * Electric household appliance * Electric mains * Electric shock * Electric terminals * Electrical appliances * Electrical engineering * Electrical household appliances * Electrical safety * Equipment safety * Fire bars * Fire resistance * Fire risks * Fire-resistant * Glass * Heating * Hobs * Household equipment * Household use * Induction heaters * Information * Input current * Inscription * Instructions for use * Instruments * Insulating resistance * Insulations * Interference suppression * Jars * Loading * Marking * Measurement * Measuring points * Measuring techniques * Mechanical safety * Mechanics * Moisture resistance * Motors * Operating temperatures * Operation * Ovens (cooking appliances) * Overload conditions * Overload protection * Panes (windows) * Power consumption * Protection * Protection against electric shocks * Protection devices * Radiation * Ratings * Reliability * Rust protection * Safety * Safety engineering * Safety of products * Safety requirements * Screws (bolts) * Ships * Specification (approval) * Stability * Stationary * Strength of materials * Surfaces * Temperature * Temperature rise * Testing * Thermal stability * Toxicity * Tracking index * Voltage * Warnings * Weights * Wok * Junctions * Ground * Compounds * Cords * Hot plates * Permanency * Electric cables * Pipelines * Stress * Joints * Soils * Lines * Floors
Số trang
99