Loading data. Please wait

CODEX STAN 19

Codex general standard for edible fats and oils not covered by individual standards

Số trang: 6
Ngày phát hành: 1999-00-00

Liên hệ
This Standard applies to oils and fats and mixtures thereof in a state for human consumption. It includes oils and fats that have been subjected to processes of modification (such as trans-esterification or hydrogenation) or fractionation.
Số hiệu tiêu chuẩn
CODEX STAN 19
Tên tiêu chuẩn
Codex general standard for edible fats and oils not covered by individual standards
Ngày phát hành
1999-00-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
CODEX STAN 19 Rev. 1 (1985)
Codex general standard for edible fats and oils not covered by individual standards
Số hiệu tiêu chuẩn CODEX STAN 19 Rev. 1
Ngày phát hành 1985-00-00
Mục phân loại 67.200.10. Mỡ và dầu động vật và thực vật
Trạng thái Có hiệu lực
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
CODEX STAN 19 (1999)
Codex general standard for edible fats and oils not covered by individual standards
Số hiệu tiêu chuẩn CODEX STAN 19
Ngày phát hành 1999-00-00
Mục phân loại 67.200.10. Mỡ và dầu động vật và thực vật
Trạng thái Có hiệu lực
* CODEX STAN 19 Rev. 1 (1985)
Codex general standard for edible fats and oils not covered by individual standards
Số hiệu tiêu chuẩn CODEX STAN 19 Rev. 1
Ngày phát hành 1985-00-00
Mục phân loại 67.200.10. Mỡ và dầu động vật và thực vật
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Composition * Contaminants * Cooking oils * Fats * Food additives * Food products * Hygiene * Labellings * Methods of analysis * Oils * Quality characteristics * Sampling
Số trang
6