Loading data. Please wait

ISO 3093

Cereals; determination of falling number

Số trang: 5
Ngày phát hành: 1982-02-00

Liên hệ
The result of the determination is a measure of alpha-amylase activity. The method consists in rapid gelatinization of a suspension of flour or of the whole milled product in water, in a boiling water bath, and subsequent measurement of the liquefaction by alpha-amylase of the starch contained inthe sample.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 3093
Tên tiêu chuẩn
Cereals; determination of falling number
Ngày phát hành
1982-02-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BS 4317-9 (1982-11-30), IDT * NF V03-703 (1972-03-01), IDT * NF V03-703 (1995-01-01), NEQ * NF V03-703 (1997-09-01), NEQ * PN-ISO 3093 (1996-10-07), IDT * PN-ISO 3093/Az1 (2000-10-04), IDT * GOST 30498 (1997), IDT * STN ISO 3093 (1993-05-01), IDT * CSN ISO 3093 (1993-05-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 3093 (2004-08)
Lịch sử ban hành
ISO 3093 (1982-02)
Cereals; determination of falling number
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 3093
Ngày phát hành 1982-02-00
Mục phân loại 67.060. Ngũ cốc, đậu đỗ và sản phẩm chế biến
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 3093 (2009-12) * ISO 3093 (2004-08)
Từ khóa
Agricultural products * Cereal products * Cereals * Measurement * Testing * Tests * Enzymatic activity
Số trang
5