Loading data. Please wait

ISO 1114

Cocoa beans; Cut test

Số trang: 1
Ngày phát hành: 1977-11-00

Liên hệ
For the determination 300 beans shall be opened or cut lengthwise through the middle, so as to expose the maximum cut surface of cotyledones. Both halves of each bean shall be visually examined in full daylight or equivalent artificial light. Each defective type of bean shall be counted separately, and the result for each kind of defect shall be expressed as a percentage of the 300 beans examined.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 1114
Tên tiêu chuẩn
Cocoa beans; Cut test
Ngày phát hành
1977-11-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
NF V03-362 (1970-12-01), IDT * NP-1059 (1982), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 1114 (1977-11)
Cocoa beans; Cut test
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 1114
Ngày phát hành 1977-11-00
Mục phân loại 67.140.30. Cacao. Sôcôla
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Cocoa * Cocoa beans * Sensory analysis * Sensory analysis (food) * Testing * Tests * Cut tests
Mục phân loại
Số trang
1