Loading data. Please wait

DIN EN ISO 661

Animal and vegetable fats and oils - Preparation of test sample (ISO 661:1989); German version EN ISO 661:1995

Số trang: 5
Ngày phát hành: 1995-07-00

Liên hệ
The document specifies procedures for the preparation of a test sample from a laboratory sample of animal or vegetable fats and oils for the purpose of analysis. The method is not applicable to emulsified fats such as butter, margarine, mayonnaise, etc.
Số hiệu tiêu chuẩn
DIN EN ISO 661
Tên tiêu chuẩn
Animal and vegetable fats and oils - Preparation of test sample (ISO 661:1989); German version EN ISO 661:1995
Ngày phát hành
1995-07-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
BVL L 13.00-7 (1997-01), IDT * EN ISO 661 (1995-04), IDT * ISO 661 (1989-06), IDT * SN EN ISO 661 (1995), IDT * TS 1606 EN ISO 661 (1998-04-03), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
DIN EN ISO 661 (2005-11)
Animal and vegetable fats and oils - Preparation of test sample (ISO 661:2003); German version EN ISO 661:2005
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 661
Ngày phát hành 2005-11-00
Mục phân loại 67.200.10. Mỡ và dầu động vật và thực vật
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
DIN EN ISO 661 (2005-11)
Animal and vegetable fats and oils - Preparation of test sample (ISO 661:2003); German version EN ISO 661:2005
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 661
Ngày phát hành 2005-11-00
Mục phân loại 67.200.10. Mỡ và dầu động vật và thực vật
Trạng thái Có hiệu lực
* DIN EN ISO 661 (1995-07)
Animal and vegetable fats and oils - Preparation of test sample (ISO 661:1989); German version EN ISO 661:1995
Số hiệu tiêu chuẩn DIN EN ISO 661
Ngày phát hành 1995-07-00
Mục phân loại 67.200.10. Mỡ và dầu động vật và thực vật
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Animal fats * Animal oils * Chemical analysis and testing * Fats * Food products * Investigations * Methods * Oils * Sampling methods * Specimen preparation * Storage * Testing * Tests * Vegetable fats * Vegetable oils * Processes * Procedures * Bearings * Sample preparation
Số trang
5