Loading data. Please wait

ISO 5541-2

Milk and milk products; Enumeration of coliforms; Part 2 : Most probable number technique at 30 degrees C

Số trang: 8
Ngày phát hành: 1986-12-00

Liên hệ
Specifies a method for enumerating bacteria which cause fermentation of lactose with the production of gas and form characteristic growth under the operational conditions describes. Uses a culture technique involving a liquid medium. The calculation of the most probable number is made after incubation at 30 degrees centigrade.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 5541-2
Tên tiêu chuẩn
Milk and milk products; Enumeration of coliforms; Part 2 : Most probable number technique at 30 degrees C
Ngày phát hành
1986-12-00
Trạng thái
Hết hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN 10172-1 (1979-06), MOD * DIN 10172-1 (1988-05), MOD * NBN V 21-016 H (1989), MOD * BS 4285-2.6 (1984-12-31), NEQ * TS 6931 (1989-04-14), IDT * NEN 955 (1992), IDT * JS 1512-2 (2003-05-15), IDT * NEN 955:1992 nl (1992-06-01), NEQ
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
ISO 4831 (2006-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection and enumeration of coliforms - Most probable number technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4831
Ngày phát hành 2006-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Lịch sử ban hành
ISO 4831 (2006-08)
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection and enumeration of coliforms - Most probable number technique
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 4831
Ngày phát hành 2006-08-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
* ISO 5541-2 (1986-12)
Milk and milk products; Enumeration of coliforms; Part 2 : Most probable number technique at 30 degrees C
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 5541-2
Ngày phát hành 1986-12-00
Mục phân loại 07.100.30. Vi sinh học thực phẩm
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Bacterial count * Coliform bacteria * Dairy products * Determination * Microbiological analysis * Milk * Testing * Tests
Số trang
8