Loading data. Please wait

GOST 8756.1

Canned food products. Methods for determination of organoleptic characteristics, net mass or volume and components fraction of total mass

Số trang: 11
Ngày phát hành: 1979-00-00

Liên hệ
Số hiệu tiêu chuẩn
GOST 8756.1
Tên tiêu chuẩn
Canned food products. Methods for determination of organoleptic characteristics, net mass or volume and components fraction of total mass
Ngày phát hành
1979-00-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
GOST 8.070 (1983), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
GOST 8756.0 (1970)
Canned food products. Sampling and preparation of samples for test
Số hiệu tiêu chuẩn GOST 8756.0
Ngày phát hành 1970-00-00
Mục phân loại 67.050. Phương pháp thử và phân tích thực phẩm nói chung
Trạng thái Có hiệu lực
* GOST 21 (1978) * GOST 306 (1976) * GOST 1938 (1973) * GOST 8613 (1975) * GOST 9147 (1980) * GOST 10394 (1972) * GOST 16317 (1976) * GOST 21241 (1977)
Thay thế cho
GOST 8756.1 (1970)
Thay thế bằng
GOST 26664 (1985, t)
Lịch sử ban hành
GOST 8756.1 (1979)
Canned food products. Methods for determination of organoleptic characteristics, net mass or volume and components fraction of total mass
Số hiệu tiêu chuẩn GOST 8756.1
Ngày phát hành 1979-00-00
Mục phân loại 67.050. Phương pháp thử và phân tích thực phẩm nói chung
67.240. Phân tích cảm quan
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Agricultural products * Canned foods * Determination * Food chemistry * Food industry * Food products * Food testing * Mass * Organoleptics * Preserved foods * Sensory analysis * Volume
Số trang
11