Loading data. Please wait
Canned food products. Methods for determination of organoleptic characteristics, net mass or volume and components fraction of total mass
Số trang: 11
Ngày phát hành: 1979-00-00
Canned food products. Sampling and preparation of samples for test | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 8756.0 |
Ngày phát hành | 1970-00-00 |
Mục phân loại | 67.050. Phương pháp thử và phân tích thực phẩm nói chung |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Canned food products. Methods for determination of organoleptic characteristics, net mass or volume and components fraction of total mass | |
Số hiệu tiêu chuẩn | GOST 8756.1 |
Ngày phát hành | 1979-00-00 |
Mục phân loại | 67.050. Phương pháp thử và phân tích thực phẩm nói chung 67.240. Phân tích cảm quan |
Trạng thái | Có hiệu lực |