Loading data. Please wait
Commission Directive 2011/3/EU of 17 January 2011 amending Directive 2008/128/EC laying down specific purity criteria on colours for use in foodstuffs
Số trang: 5
Ngày phát hành: 2011-01-17
Commission Regulation (EU) No 231/2012 of 9 March 2012 laying down specifications for food additives listed in Annexes II and III to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council | |
Số hiệu tiêu chuẩn | EUV 231/2012*EUReg 231/2012*UEReg 231/2012 |
Ngày phát hành | 2012-03-09 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Commission Directive 2011/3/EU of 17 January 2011 amending Directive 2008/128/EC laying down specific purity criteria on colours for use in foodstuffs | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 2011/3/EU*2011/3/EU*2011/3/UE |
Ngày phát hành | 2011-01-17 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Commission Regulation (EU) No 231/2012 of 9 March 2012 laying down specifications for food additives listed in Annexes II and III to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council | |
Số hiệu tiêu chuẩn | EUV 231/2012*EUReg 231/2012*UEReg 231/2012 |
Ngày phát hành | 2012-03-09 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |