Loading data. Please wait
Commission Directive of 22 July 1983 introducing temporary measures for the designation of certain ingredients in the labelling of foodstuffs for sale to the ultimate consumer
Số trang: 6
Ngày phát hành: 1983-07-22
Council Directive of 18 December 1978 on the approximation of the laws of the Member States relating to the labelling, presentation and advertising of foodstuffs for sale to the ultimate consumer | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 79/112/EWG*79/112/EEC*79/112/CEE |
Ngày phát hành | 1978-12-18 |
Mục phân loại | 67.040. Nông sản thực phẩm nói chung |
Trạng thái | Có hiệu lực |
European Parliament and Council Directive No 95/2/EC of 20 February 1995 on food additives other than colours and sweeteners | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 95/2/EG*95/2/EC*95/2/CE |
Ngày phát hành | 1995-02-20 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |
Commission Directive of 22 July 1983 introducing temporary measures for the designation of certain ingredients in the labelling of foodstuffs for sale to the ultimate consumer | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 83/463/EWG*83/463/EEC*83/463/CEE |
Ngày phát hành | 1983-07-22 |
Mục phân loại | 67.040. Nông sản thực phẩm nói chung |
Trạng thái | Có hiệu lực |
European Parliament and Council Directive No 95/2/EC of 20 February 1995 on food additives other than colours and sweeteners | |
Số hiệu tiêu chuẩn | 95/2/EG*95/2/EC*95/2/CE |
Ngày phát hành | 1995-02-20 |
Mục phân loại | 67.220.20. Phụ gia thực phẩm |
Trạng thái | Có hiệu lực |