Loading data. Please wait

ISO 2918

Meat and meat products; Determination of nitrite content (Reference method)

Số trang: 3
Ngày phát hành: 1975-09-00

Liên hệ
The method consists in extracting of a test portion with hot water, precipitating of proteine and filtrating. In presence of nitrits formation of a red cloured complex by adding sulfanilamide and naphthylethylenediamine hydrochloride, and photometric measurement at a wavelength of 538 nm.
Số hiệu tiêu chuẩn
ISO 2918
Tên tiêu chuẩn
Meat and meat products; Determination of nitrite content (Reference method)
Ngày phát hành
1975-09-00
Trạng thái
Có hiệu lực
Tiêu chuẩn tương đương
DIN 10148 (1978-08), MOD * BS 4401-8 (1976-07-30), NEQ * NF V04-409 (1974-12-01), IDT * OENORM DIN 10148 (1994-08-01), MOD * OENORM DIN 10148 (1994-03-01), MOD * GOST 29299 (1992), IDT * NP-1846 (1982), IDT * SFS-ISO 2918 (1984), IDT * JS 1278 (1999-01-01), IDT * NEN-ISO 2918:1992 nl (1992-08-01), IDT
Tiêu chuẩn liên quan
Thay thế cho
Thay thế bằng
Lịch sử ban hành
ISO 2918 (1975-09)
Meat and meat products; Determination of nitrite content (Reference method)
Số hiệu tiêu chuẩn ISO 2918
Ngày phát hành 1975-09-00
Mục phân loại 67.120.10. Thịt và sản phẩm thịt
Trạng thái Có hiệu lực
Từ khóa
Chemical analysis and testing * Determination of content * Meat * Meat products * Nitrites * Reference methods
Số trang
3